Surya Brasil natuurlijke haarverf

Surya Brasil natuurlijke haarverf

Surya Brasil brengt biologische haarverf die het haar niet alleen een schitterende kleur geeft, maar tevens het haar in goede conditie brengt en herstellend werkt. De droom van veel vrouwen die gewend zijn aan chemische haarverf. De natuurlijke haarverf van Surya Brasil is al in meer dan 40 landen verkrijgbaar en dankzij Yaviva nu ook in Nederland!

Natuurlijke en biologische cosmetica zijn aan een enorme opmars bezig. Dat weten ze in Brazilië al lang. Surya Brasil ontwikkelde twee natuurlijke haarkleuringen in 15 prachtige kleuren die indien gewenst onderling te mengen zijn. Hiermee creëert iedereen de perfecte haarkleur. Pluspunt is dat deze haarkleuring ook te gebruiken is op haar dat eerder chemisch behandeld is door bijvoorbeeld een chemische verf, permanent of een streightener.

Biologische haarverf in crème en poeder variant
De biologische haarkleuringen van Surya Brasil zijn in twee varianten verkrijgbaar: in crème-en in poedervorm. De Henna Cream natuurlijke haarverf is in 2010 bekroond met de ‘Best of Natural Beauty’ award en wordt wereldwijd door consumenten en professionals beschouwd als dé oplossing op het gebied van natuurlijke haarkleuring. Surya Brasil Henna Powder is een meer traditionele biologische haarkleuring. Door toevoeging van diverse kruiden en vruchten uit Braziliaanse duurzame landbouw krijgt het haar niet alleen een geweldige kleur, maar kan het zich herstellen na jarenlang gebruik van chemische haarproducten. Naast natuurlijke haarverf is er ook een natuurlijk haarmasker. Voor een nog beter kleurresultaat na het verven.

Surya Brasil
Sinds 1995 is Surya Brasil één van de meest bekende en vooruitstrevende bedrijven in Brazilië. De missie van dit merk is om biologische en veganistische cosmetica te creëren die bijdragen aan gezond mooi zijn. Een beter milieu, een betere samenleving en een beter dierenwelzijn staan daarbij voorop. De haarverf bevat geen chemische toevoegingen zoals ammoniak, ppd, parabenen, peroxide, zware metalen, siliconen, kunstmatige geurstoffen en genetisch gemodificeerde grondstoffen.

De natuurlijke henna haarverf van Surya Brasil is verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi.

Over Yaviva
Met een groot assortiment eco verzorgingsproducten en cosmetica is Yaviva dé partner voor vele bedrijven. Yaviva is distributeur van merken als Surya Brasil, Tasty Skincare, Santaverde, Lavera, NVEY ECO en Benecos. Van budgetmerken tot high end producten, de portefeuille is omvangrijk en veelzijdig. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verkopen van biologische verzorgingsproducten kunnen vrijblijvend contact opnemen.

chocolate cream haar

chocolate cream haar

surya-brasil-haarmasker-colorfixatie

surya-brasil-haarmasker-colorfixatie

surya brasil-sapien-men-shaving-creme

surya brasil-sapien-men-shaving-creme