Yaviva groothandel distributeur eco natuurlijk cosmetica

Dé groothandel in natuurlijke en biologische cosmetica

Yaviva is dé groothandel in natuurlijke en biologische cosmetica

De consument anno nu weet steeds beter wat ze wil en vooral ook wat ze niet wil, wanneer het gaat om het verzorgen van haar huid. Ze wordt kritischer, verdiept zich meer in ingrediënten, de herkomst ervan en de filosofie van bepaalde merken. De ‘groene consument’ vindt het belangrijk dat de producten die zij gebruikt, niet alleen heerlijk maar vooral ook eerlijk zijn. Eerlijk tegenover de mensen die de ingrediënten leveren, de verpakkingen ontwikkelen, maar natuurlijk ook eerlijk tegenover de aarde, het milieu en de dieren. Voor het ontwikkelen van producten moet er respectvol met mens, dier en milieu worden omgegaan.

Dé groothandel natuurlijke en biologische cosmetica

Met andere woorden, de consument anno nu wil groene cosmetica. Jij ook? ECO-cosmetica met natuurlijke en biologische ingrediënten. Deze milieubewuste trend is duidelijk voelbaar, steeds meer merken, maar ook winkels en bedrijven, spelen in de op de wensen en de behoeften van de klant. Ook wij, als distributeur en groothandel in natuurlijke en biologische cosmetica, beantwoorden aan die vraag. Wij hebben ons in de afgelopen jaren goed verdiept in de wensen van de consument en wij zijn in staat om aan de consument tegemoet te komen, met natuurlijke en dierproefvrije cosmetica voor het hele gezin.

Ons ruime assortiment in natuurlijke cosmetica

De markt is groot. Toch zijn wij erg streng in het selecteren van onze merken. Op dit moment voeren wij als distributeur in natuurlijke cosmetica 25 merken. We praten dan over meer dan 1000 producten. Eerlijke producten met natuurlijke en biologische ingrediënten om jezelf van top tot teen te verwennen; van eco-gezichtsverzorging tot natuurlijke shampoos verrijkt met biologische ingrediënten en van natuurlijke make-up tot veilige zonnecosmetica met minerale filters. Ons aanbod is zeer groot, en wij garanderen dat elk product voldoet aan onze maatstaven. Onze producten werken, doen wat ze beloven,  bevatten alleen maar goede, veilige en eerlijke ingrediënten, en zijn uiteraard geheel vrij van synthetische toevoegingen. Al die natuurlijke cosmetica is afkomstig van bedrijven, boeren en telers die ook eerlijk met mens en milieu omgaan.

Al onze cosmetica is dierproefvrij en groot deel daarvan ook vegan

Het spreekt voor zich dat al onze gecertificeerde biologische producten dierproefvrij zijn. Wij vinden dat geen enkel dier zou moeten lijden voor ons welzijn. Daarnaast zijn een aantal van onze merken ook vegan. Veel mensen hechten waarde aan fair trade. Iedereen die een rol speelt in het productieproces moet in staat zijn om zijn of haar eerlijke boterham te verdienen, en wij garanderen dat dit het geval is bij al onze ECO-merken.

Een compleet assortiment voor de retail en e-tail

Shoppen voor je winkel, webshop, salon of bedrijf op één plek, één groothandel in natuurlijke en biologische cosmetica? Dat kan bij Yaviva. Door ons zeer ruime assortiment in natuurlijke cosmetica maken wij dit mogelijk voor jouw bedrijf. Wij snappen dat jij als ondernemer heel goed weet waar je naar op zoek bent en wat jouw klanten willen. Samen kijken wij dan ook graag naar welke merken binnen jouw assortiment passen. Wij bieden een ondersteunende rol in de keuzes die je maakt voor je bedrijf, maar uiteraard zonder plaats te nemen op jouw stoel. Het is jouw bedrijf, en jij maakt de keuzes. Jij bepaalt dan ook zelf wat je denkt wat goed is voor jouw klanten. Bij ons heb je dan ook niet te maken met minimum orderwaardes of verplichte afnames van een totaal assortiment.

Natuurlijke oplossingen voor huidproblemen

Veel mensen hebben tegenwoordig last van een gevoelige huid, of zij hebben chronische problemen met hun huid. Erg vervelend, want niet alleen kan een gevoelige huid pijnlijk zijn, mensen kunnen hier op allerlei andere vlakken grote hinder van ondervinden. Ook deze consumenten krijgen bij ons de aandacht die zij verdienen. Wij, als verdeler in eco-huidverzorging, geloven namelijk in natuurlijke oplossingen voor alle soorten huidproblemen. Denk hierbij aan natuurlijke oplossingen voor acné, hoofdroos, psoriasis, eczeem, striae en cellulite. Wij beweren geen wondermiddelen te hebben, maar wij zijn er door onze jarenlange ervaring en kennis van overtuigd dat natuurlijke cosmetica een zeer belangrijke rol spelen in de verbetering, genezing en het herstel van een gevoelige, beschadigde of zelfs zieke huid. Omdat parfum ook voor veel mensen een bron van irritatie kan vormen, hebben wij ook een selectie aan parfumvrije cosmetica.

vrijheid om te ondernemen

Want wie is hier nou de ondernemer?

ECO!

What else?

One Stop Shopping

Eén mail adres, één telefoonnummer vaor al(!) je ECO cosmetica

Samen Groot!

Samen doen, samenwerken, samen GROOT!