Groothandel natuurlijke make-up voor salons

Groothandel natuurlijke make-up voor salons. Yaviva heeft maar liefst drie biologische make-up merken in het assortiment. Deze natuurlijke make-up merken zijn zeer geschikt voor een salon. Welk merk je het beste kiest, hangt af van je concept, de verhalen die je nu al vertelt en de doelgroep die je bedient. Onze make-up is bewust gekozen zodat er voor elk salon wel een ‘ideaal’ biologisch gecertificeerd make-up merk is.

Benecos: het meest betaalbare ECO make-up merk van Europa

Neem nu het merk Benecos. Benecos is het best betaalbare biologisch gecertificeerde make-up merk van Europa. Benecos is een hip natuurlijk make-up merk en heeft een zeer uitgebreid assortiment waaronder een aantal salon-displays. Deze salon-displays zijn compact en bevatten de testers en verkoopvoorraad van de bestsellers.

Benecos is zeer geschikt voor salons die op zoek zijn naar een natuurlijk make-up merk dat je gemakkelijk even ‘erbij’ verkoopt. Vergis je overigens niet in de kwaliteit, want ondanks de prijs zijn de producten zeer mooi gepigmenteerd. Verreweg de meeste producten hebben een advies verkoopprijs van onder de tien euro.

Kernwoorden Benecos ECO make-up: Zéér betaalbaar, bizarre prijs-kwaliteit verhouding – heel veel producten

Yaviva is exclusief distributeur / groothandel natuurlijke make-up van Benecos.

Groothandel natuurlijke make-up voor salons

De Bencos bestsellers!

groothandel natuurlijke make-up salons

Het groene salon display van Boho
Dit display is gemaakt van FSC hout.

Boho Green ‘no-plastic’ Make-Up, het meest hippe merk van Europa

Boho natuurlijke make-up is ook biologisch gecertificeerd, is iets kostbaarder dan Benecos maar nog steeds zéér betaalbaar. Het verhaal achter Boho is kleur en aandacht voor details. Boho natuurlijke make-up is namelijk het meest kleurrijke biologische make-upmerk van Europa. En daarbij gaat Boho nog een stapje verder en nog een stapje groener. Boho is het enige make-up merk dat geen plastic verpakkingen gebruikt. Iedereen is tegen het probleem dat we ‘plastic soup’ noemen, maar slechts weinig bedrijven doen er ook wat aan. Boho maakt alle verpakkingen van gerecycled karton. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling die ook nog eens goed voor de aarde is. (het palstic hebben ze voor 86% teruggebracxht)

De pigmentatie is zéér goed, het assortiment is uitgebreid en de houten displays staan geweldig in iedere salon. Dit is hét merk als je groen, hip en kwaliteit wilt verenigen in één product. De gemiddelde prijs van een Boho product ligt zo rond de 10 à 11 euro.

Kernwoorden Bohop make-up: Hip, kleurrijk, betaalbaar en NO-PLASTIC

Yaviva is exclusief distributeur / groothandel natuurlijke make-up van Boho

Uoga Uoga: het schoonste merk van Europa

Verse handgemaakte make-up op basis van mineralen en fruitpigmenten! Als derde natuurlijke minerale make-up merk hebben we Uoga Uoga. Uoga Uoga betekent ‘bes bes’ of ‘fruit fruit’ in het Litouws. De naam is natuurlijk een verwijzing naar de pigmenten van deze über-schone natuurlijke make-up die gemaakt zijn van fruit.

Deze biologische make-up is eveneens gecertificeerd en zeer geschikt voor salons die geen enkele concessie willen doen aan groen en kwaliteit. Daarbij heeft Uoga Uoga door de stijl van de display en de prachtige individuele verpakkingen een hele eigen chique uitstraling.

Uoga Uoga natuurlijke make-up: “Bij de ontwikkeling van make-up producten kiezen we uitsluitend natuurlijke en ongeraffineerde ingrediënten; natuurlijke olie, klei, water, bloemen, honing en kruiden die zacht en effectief zijn en de huid voeden. Onze minerale make-up lijn is gemaakt van natuurlijke mineralen en verrijkt met het ‘Baltische goud’ oftewel amber.

Het mooiste, schoonste en meest natuurlijke make-up merk van Europa. De gemiddelde prijs van een product is zo’n 13 à 14 euro behalve voor de foundation poeders – door het hoge percentage amber (=helend) is de adviesprijs van deze poeders zo rond de 28 euro.

Kernwoorden Uoga Uoga make-up: handgemaakte verse make-up op basis van mineralen en fruitpigmenten

Yaviva is exclusief distributeur / groothandel natuurlijke make-up van Uoga Uoga

Distributeur natuurlijke make-up voor salons
Groothandel natuurlijke make-up voor salons

De stijlvolle display van Uoga Uoga