LOOkX CosmeticsBaxter of California

Baxter of California: Grooming sinds 1965.

Baxter of California is ontstaan om de verwachtingen te tarten. Hun zorgvuldig samengestelde collectie van superieure haar-, huid- en scheerbenodigdheden is ontworpen om te ontketenen wat jou jou maakt. Je hebt je eigen verhaal, je eigen kenmerkende statement. Zij bieden een zorgvuldig samengestelde collectie van grooming must-haves om je beste zelf vrij te laten en je naar het volgende niveau te brengen.

Het uitstekende assortiment haar-, huid- en scheerbenodigdheden klaart de klus op de eenvoudigste, krachtigste manier mogelijk. Sinds 1965 hebben zij eersteklas producten bewezen dat premium niet pretentieus hoeft te zijn. Prestatie is alles, dus elke formule wordt uitgeprobeerd en getest in de bekroonde Baxter Finley Barber + Shop in Los Angeles.

Waar stijl en kwaliteit samenkomen

Baxter of California is een naam die synoniem staat voor hoogwaardige grooming-producten voor mannen. Sinds 1965 hebben zij hun gecommitteerd aan het bieden van een uitgebreide lijn haar-, huid en scheerproducten die de essentie van mannelijkheid vieren en mannen helpen hun unieke stijl tot uitdrukking te brengen. 

Authenticiteit

Bij Baxter of California geloven ze dat elke man zijn eigen verhaal heeft en dat het hun missie is om hen te ondersteunen bij het vertellen ervan. Ze streven ernaar om producten te bieden die niet alleen functioneel zijn, maar ook een weerspiegeling zijn van de individuele stijl en persoonlijkheid van elke klant.

Kwaliteit en prestatie

Alle producten worden vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen en worden ontwikkeld met de modernste technologieën en ingrediënten. Of het nu gaat om haarstyling, huidverzorging of scheren, hun assortiment biedt een uitgebreide selectie van producten die voldoen aan de behoeften van elke man.

Baxter of California

Groothandel Baxter of California

Heb je een webshop, salon of (natuur- of drogist)winkel en heb je nog geen account? Schrijf je dan hier in. Heb je vragen over hoe ‘Baxter of California’ jouw concept kan versterken?

0343-755287 / info@yaviva.nl

Een greep uit de collectie van Baxter of California

distributeur Baxter of California
distributeur Baxter of California
distributeur Baxter of California
distributeur Baxter of California
distributeur Baxter of California
distributeur Baxter of California
Fortifying shampoo
Under eye complex
Facial scrub