Janssen Cosmetics

Janssen Cosmetics – Sinds 1990

Het succesverhaal van Janssen Cosmetics begon met een visie. De visie om verzorgingsproducten te maken die meer resultaat bieden dan de bestaande producten op de cosmeticamarkt. De oprichter van het bedrijf, Walther Janssen, ging op zoek naar uiterst werkzame actieve bestanddelen, die de huid binnendringen en de gebruikelijke, oppervlakkige werking van cosmetica overtreffen. Sinds 1990 vervaardigt Janssen Cosmetics producten met een dieptewerking die tot in de onderste huidlagen effect hebben. Het merk staat bekend als pionier in de wereld van cosmeceuticals. Dit is een term die de effectieve combinatie van cosmetica en farmaceutische kennis beschrijft.

Het merk gebruikt vooruitstrevende formules die rijk zijn aan actieve ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd uit zowel traditionele als exotische bronnen. Deze ingrediënten worden gecombineerd met de nieuwste technologische ontwikkelingen in de huidverzorgingswetenschap. Op deze manier worden er producten gecreëerd die effectief, veilig en aangenaam in gebruik zijn. Janssen Cosmetics werkt samen met gerenommeerde dermatologen en toonaangevende onderzoekslaboratoria. Zij creëren samen cosmeceuticals die voldoen aan de verschillende behoeften van de huid. De actieve stoffen in elke lijn zijn zorgvuldig op het bepaalde huidtype afgestemd. Zo zorgen ze voor een onmiddellijke en langdurige verbetering van je huid.

Of je nu op zoek bent naar anti-aging oplossingen, behandelingen voor specifieke huidproblemen of producten die de algehele gezondheid en uitstraling van je huid verbeteren, Janssen Cosmetics biedt een op maat gemaakte oplossing.

Duurzaamheid en ethiek

Janssen Cosmetics streeft niet alleen naar schoonheid en gezondheid van de huid, maar zet zich ook in voor duurzaamheid en ethische praktijken. Het merk is toegewijd aan het verminderen van milieu-impact. Verder hecht het merk veel waarde aan het waarborgen van de hoogste ethische standaarden in alle aspecten van hun productie- en ontwikkelingsprocessen. Door te kiezen voor Janssen Cosmetics, ondersteun je een merk dat geeft om de planeet en haar toekomst.

Janssen Cosmetics
Janssen Cosmetics
Janssen Cosmetics

Ruim assortiment en diversiteit in behandelingen

Het productaanbod omvat meer dan 200 producten. Of het nu gaat om cosmeceuticals met dieptewerking, luxeverzorging van buitengewone kwaliteit of ontspannende wellnessrituelen: je vindt altijd het juiste product voor jouw huid.

Kwaliteit en huidvriendelijkheid staan centraal. Alle producten dragen het kwaliteitskenmerk ‘Made in Germany’. Alle stappen van hun kwaliteitsmanagement, zoals het winnen van de grondstoffen, de verwerking ervan en het vullen van de flacon, worden zeer nauwkeurig gecontroleerd en geregistreerd. De meest recente werkzame stoffencomplexen, procestechnieken en onderzoeksresultaten worden onmiddellijk getest en bij de vervaardiging van nieuwe producten toegepast.

Janssen Cosmetics

Janssen Cosmetics, wereldwijde prijswinnaar

Janssen Cosmetics heeft met zijn producten verschillende gerenommeerde prijzen in de wacht gesleept. Verder is het merk in 2011 in Miami bijvoorbeeld uitgeroepen tot “Company of the year”. In de cosmeticahoofdstad Parijs hebben ze 5 maal na elkaar de Prix de l’Innovation (innovatieprijs) gewonnen voor nieuwe producten. In 2017 werd het merk in Duitsland voor de premium cosmeticalijn Platinum Care de felbegeerde Spa Diamond Award toegekend. Bovendien ontvingen ze in 2018 ook de “German Brand Award” in de categorie ‘Beauty & Care’ in de rubriek ‘Industry Excellence in Branding’.

Sinds 1990 staat Janssen Cosmetics met passie en fingerspitzengefühl ten dienste van de schoonheid. Ze brengen deze in meer dan 80 landen dichter bij de mensen!

Een greep uit de collectie van Janssen Cosmetics