Rainbow aloecare op basis aloe vera

Rainbow aloecare

Ben jij gek van aloë vera en de wonderen die deze plant kan doen? Dan is ons nieuwe merk Rainbow aloecare misschien wel wat voor jou!

Bij Rainbow aloecare hebben ze lang en succesvol onderzoek gedaan naar de werking van de medicinale plant aloë vera. Meer kennis van de plant en haar effecten vind je nergens, en hun producten zijn daarom van hoge kwaliteit. Ze weten immers alles van optimale groeiomstandigheden en de beste manier van verwerken.

In het begin bracht Rainbow alleen de grondstof, het eigenlijke biologisch gekweekte aloë vera-sap, op de markt. Maar toen ze toenemende interesse en vertrouwen merkten in de effectiviteit van de aloë vera-plant, zijn ze verzorgingsproducten met het ingrediënt aloë vera gaan ontwikkelen.

Duurzaamheid staat bij Rainbow aloecare hoog in het vaandel. Daarom krijg je hun verzorgingsproducten in een jasje zonder kartonnen verpakking, om op die manier papierverbruik te verminderen. Ook is Rainbow aloecare al 15 jaar biologisch gecertificeerd. Aan alle kanten goed bezig dus!

Groothandel Rainbow aloecare vertelt meer over aloe vera

De subtropische plant Aloë Vera heeft een lange en succesvolle traditie als medicinale plant die dateert uit 2200 voor Christus. Lange tijd werd aloë vera beschouwd als een mystieke medicinale plant, maar nu is het genezingssucces ook bevestigd door wetenschappelijk onderzoek!

Het bijzondere van aloë vera is het complexe samenspel van veel bioactieve ingrediënten, die elkaar perfect aanvullen en alle hun unieke effect kunnen ontwikkelen. Meer dan 200 werkzame stoffen zijn al ontdekt in aloë vera, zoals vitamines, mineralen, aminozuren, polysacchariden, enzymen, fytosterolen en belangrijke secundaire plantensubstanties.

Het belangrijkste kwaliteitskenmerk van aloë vera is echter de aloverose – een polysacharide die alleen in deze groene plant kan worden gevonden. Hoe hoger het Aloverose gehalte in de aloë vera gel, hoe hoger het gehalte aan voedingsstoffen en hoe intenser het effect op de huid.

distributeur aloe vera cometica
groothandel Santverde eco huidverzorging

Ingrediënten van Aloë Vera

Bijzonder aan aloe vera is het complexe samenspel van veel bioactieve ingrediënten. Omdat deze ingrediënten elkaar perfect aanvullen – meer dan 200 werkzame stoffen zijn al ontdekt in verse Aloë Vera Gel – is het één van de meest werkzame stoffen die in pure vorm in de natuur voorkomt. Aloe vera bevat vitamines, mineralen, aminozuren, polysacchariden, enzymen en fytosterolen.

De medicinale plant aloë vera

De subtropische plant Aloë Vera heeft een lange en succesvolle traditie als medicinale plant die dateert uit 2200 voor Christus. Lange tijd werd aloë vera beschouwd als een mystieke medicinale plant, maar nu is het genezingssucces ook bevestigd door wetenschappelijk onderzoek en maakt het indruk op een indrukwekkende manier!

Aloverose – máákt de kwaliteit van aloe vera

Het belangrijkste kwaliteitskenmerk van aloë vera is de aloverose – een polysacharide die alleen in deze groene plant kan worden gevonden. Er is heel veel geschreven over de gunstige effecten van aloverose op de huid … maar de samenvatting is heel simpel: aloverose doet ‘wonderen’!

Groothandel Rainbow aloecare in Nederland en België

Naast Rainbow aloecare hebben we nog 24 andere natuurlijke cosmeticamerken. We zijn niet voor niets dé groothandel in natuurlijke huidverzorging. Yaviva is de exclusieve distributeur / groothandel Rainbow aloecare van Nederland, België en Luxemburg. Heb je nog geen account? Maak er dan hier eentje aan. Heb je vragen? info@yaviva.nl of bel ons: 0343-755287.

Een greep uit het assortiment ECO aloë vera huidverzorging / verkrijgbaar bij dé groothandel Rainbow aloecare

groothandel rainbow aloecare
groothandel rainbow aloecare
Rainbow aloecare aloë vera 24h crème
groothandel aloe vera huidverzorging