Ethische cosmetica van H+K

Yaviva is de groothandel van Human + Kind natuurlijke verzorging. Het Ierse merk biedt cosmetica die hip is, gunstig voor zowel de huid als het haar, er prachtig uitziet en toch zo weinig mogelijk impact heeft op de aarde en het milieu.

Human + Kind natuurlijke verzorging = vegan verzorging =  ethische cosmetica

Human + Kind natuurlijke verzorging werd in 2011 in Ierland (Cork) opgericht. De term ‘ethische cosmetica’ staat centraal bij dit merk; het produceren van werkzame cosmetica die met een goed geweten kunnen worden geproduceerd, gekocht en gebruikt.

Natuurlijke en pure ingrediënten zorgen ervoor dat zeer werkzame formules worden gemaakt, waardoor klanten kunnen kiezen uit een uitgebalanceerde lijn natuurlijke verzorging. Alle ingrediënten van Human + Kind zijn plantaardig ofwel vegan. Alle producten van dit merk zijn dus geschikt voor een veganistische levensstijl. Bovendien zijn de producten multifunctioneel – je kunt één product op vele manieren gebruiken. Dit vermindert het aantal producten dat nodig is voor persoonlijke verzorging en minimaliseert ook verspilling. Een win – win!

Human + Kind in een notendop

Human + Kind is veel meer dan alleen maar een cosmeticaproducent: Human + Kind streeft ernaar om de wereld een beetje mooier te maken. Het zijn producten voor gelukkige mensen en een gelukkige planeet.

Human + Kind natuurlijke verzorging groothandel

We zijn er trots op dat we de exclusieve distributeur / groothandel zijn van Human + Kind in de BeNeLux. Het is weer zo’n pareltje in ons toch al indrukwekkende assortiment. Wat ons betreft klopt alles aan dit merk: de producten (heerlijk), de uitstraling (wow!) en het verhaal (oprecht!). Het resultaat is een toplijn die bestaat uit alleen maar bestsellers.

Human + Kind natuurlijke bodylotion

Distributeur en groothandel van Human + Kind in Nederland, België en Luxemburg

Yaviva is de exclusieve distributeur / groothandel van Human + Kind van Nederland, België en Luxemburg. Heb je een salon, webshop of (natuur- of drogist-) winkel en heb je nog geen account? Schrijf je dan hier in. Heb je vragen over hoe Human + Kind jouw concept kan versterken? 0343-755287 / info@yaviva.nl

Een greep uit de collectie van Human + Kind natuurlijke verzorging

Natuurlijke fairtrade kerstpakket
Natuurlijke fairtrade kerstpakket
Human + Kind natuurlijke verzorging groothandel
Human + Kind natuurlijke verzorging groothandel
natuurlijke cadeau verpakking
Human + Kind natuurlijke verzorging groothandel
Human + Kind shower mousse
Human + Kind natuurlijke verzorging groothandel
Human + Kind