Natuurlijke make-up groothandel. Steeds meer consumenten checken uitgebreid de ingrediëntenlijst van een product alvorens ze een nieuwe aankoop doen. De vraag naar natuurlijke en minerale make-up neemt flink toe en ook voor biologische make-up is steeds meer belangstelling.

Natuurlijke make-up voor een geïrriteerde en gevoelige huid?

Deze belangstelling is niet voor niets: steeds mensen kampen met een gevoelige en geïrriteerde huid of zelfs flinke huidproblemen zoals acné, eczeem en psoriasis. Gelukkig zijn er steeds meer mooie merken die gezonde foundation, poeder, blush, bronzer, mascara, oogschaduw en lipstick bieden.

Bij Yaviva geloven we ook enorm in de kracht van natuurlijke, biologische en minerale ingrediënten. We laten maar al te graag zien dat de pigmentatie van natuurlijke make-up producten absoluut niet onderdoet voor die van reguliere producten vol chemische ingrediënten.

Natuurlijke make-up voor visagistes en salons

Sterker nog, we zien steeds meer professionele visagistes en salonhouders die onze merken kopen. En daar zijn we trots op! Onze drie 100% natuurlijke make-upmerken hebben allemaal iets gemeen: de producten zijn 100% natuurlijk, de pigmentatie is onovertroffen in de prijsklasse, de lijnen zijn compleet, de verhalen achter de merken zijn briljant én het ‘gevoel’ dat je krijgt als je een product in je handen hebt klopt gewoon …

Door prachtige dierproefvrije merken zoals Boho, Benecos en Uoga Uoga bieden we bij Yaviva een volledig en kleurrijk make-up assortiment. De producten zijn bijvoorbeeld vrij van talc en bismut (een zwaar metaal) en daardoor gezond en veilig voor de huid. Dat is mooi voor mens, dier en milieu!

Distributeur biologische make-up: Yaviva

Natuurlijke make-up groothandel

Schrijf je HIER in, als je nog geen account hebt. Yaviva is exclusief groothandel van zo’n 25 ECO-cosmetica- en make-upmerken. Alle producten zijn 100% natuurlijk en ‘Yaviva-proof’. Yaviva-proof betekent dat je met een gerust hart de producten kunt aanbieden aan je klanten. Wij checken of ze natuurlijk zijn, wat de filosofie achter het merk is, welke ingrediënten erin zitten en of het geen ‘green washing’ is. Wist je dat we 9 op de 10 merken afwijzen omdat ze niet ‘Yaviva-proof’ zijn?

Ontdek onze (betaalbare) 100% natuurlijke make-up merken:
Benecos: het best betaalbare make-up merk van Europa
Boho Green make-up: het meest hippe en kleurrijke make-up merk van Europa
Uoga Uoga: verse handgemaakte make-up op basis van mineralen en fruitpigmenten.

We zitten voor je klaar  (werkdagen tussen 10:00 en 16:00 uur) om je vragen te beantwoorden: 0343-755287, info@yaviva.nl. De inschrijving voor onze webshop is natuurlijk geheel vrijblijvend.

natuurlijke make-up distributeur
natuurlijke make-up groothandel
Distributeur biologische make-up: Yaviva
natuurlijke make-up groothandel
natuurlijke make-up groothandel
natuurlijke make-up groothandel
natuurlijke make-up groothandel
natuurlijke make-up groothandel