Distributeur Glossworks natuurlijke nagellak

Yaviva is distributeur van een prachtig merk natuurlijke nagellak: Glossworks. Steeds meer vrouwen zijn op zoek naar ‘betere nagellak’: nagellak die minder schadelijke toevoegingen bevat, maar waarbij ze geen consessies hoeven te doen aan de kwaliteit ervan. Glossworks is het merk voor de trendy vrouw die kiest voor een healthy way of life en die op zoek is naar een mooi en zeer toegankelijk kleurenpallet voor op de nagels.

Glossworks natuurlijke nagellak is 9-FREE!

De term 9-FREE betekent dat de nagellak van Glossworks geen parabenen, lood, Toluene, DBP, Resin, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Camphor, Xylene en Ethyl Tosylamide bevat. Het merk wordt niet op dieren getest en past bovendien binnen een vegan lifestyle. Zeer geschikt dus voor (o.a.) kinderen en zwangere vrouwen.

Glossworks nagellakremover zonder aceton

Meestal begint een manicure of pedicure met het verwijderen van oude nagellak. Een nagellakremover bevat vaak aceton. Aceton werkt als een oplosmiddel, maar kan de nagel behoorlijk uitdrogen. De nagellakremover van Glossworks is vrij van aceton. Om de nagels mooi en gezond te houden is er arganolie aan de formule toegevoegd.

Het kleurenpallet van Glossworks natuurlijke nagellak

Glossworks heeft op elk moment minimaal twaalf hippe kleuren in de collectie. Het gaat hier over perfect draagbare kleuren variërend van nude tot zachtroze en van koraal tot klassiek rood.

Glossworks natuurlijke nagelverzorging

Naast de 9-FREE nagellakken en de aceton-vrije nagellakremover heeft het merk een basecoat, een snel drogende topcoat en een speciaal 3-in-1 product voor de nagels ontwikkeld. Deze laatste kan gebruikt worden als basecoat, als topcoat, maar ook als nagelverharder. Droge nagelriemen kunnen van tijd tot tijd verzorgd worden met de Glosswork nagelriemenolie, die is verrijkt met avocado-olie.

Distributeur natuurlijke parfum

Distributeur en groothandel van natuurlijke nagellak van Nederland en België? Yaviva!

Yaviva is dé distributeur en groothandel als het gaat om 100% natuurlijke huidverzorging, haarverzorging én make-up. Maar met de komst van Glossworks (en Boho) is Yaviva nu ook de distributeur van natuurlijke nagellakken.

Ben je benieuwd naar de voorwaarden en inkoopprijzen en ben je nog geen (vaste) klant? Schrijf je nu hier in en na goedkeuring heb je toegang tot beeldmateriaal, voorraden en natuurlijk de prijzen van deze nagellakken. Yaviva is de exclusieve distributeur / groothandel van Glossworks in Nederland, België en Luxemburg.

Een greep uit de collectie van Glossworks

Distributeur natuurlijke nagellak
Distributeur natuurlijke nagellak
Distributeur biologische nagellak
Groothandel biologische nagellak
Groothandel biologische nagellak
Groothandel biologische nagellak