Groothandel Biologische huidverbetering Oliv Bio
Groothandel Biologische huidverbetering Oliv Bio
Groothandel Biologische huidverbetering Oliv Bio
Groothandel Biologische huidverbetering Oliv Bio
Natuurlijke huidverbetering Groothandel

Oliv’ Bio – biologische huidverbetering

Het mediterraanse merk Oliv’ Bio maakt in alle producten gebruik van biologische olijfolie. Gecombineerd met diverse andere natuurlijke zachtmakers die ook rechtstreeks uit de natuur komen, hebben ze een assortiment gecreëerd met heerlijk zachte, maar zeer doeltreffende verzorgingen.

Al het goede van olijfbladextract

Met olijfolie kun je alle kanten op. Dit heeft in de eerste plaats te maken met het feit dat je met de olie je hele lichaam, je gezicht, maar ook je haar zowel kunt reinigen als verzorgen. Daarnaast bevat olijfolie allerlei krachtige eigenschappen, zodat het ingrediënt toepasbaar is voor alle huidtypes, alle huidcondities en alle leeftijden. Olijfbladextract is rijk aan antioxidanten. Deze beschermen de huid tegen vrije radicalen die een belangrijke rol spelen bij de veroudering van de huid. Om je een idee te geven hoe krachtig olijfbladextract is: een olijfblad bevat 400 keer zo een sterke antioxidant werking als vitamine C.

Oliv’ Bio – Olijfbladextract en meer

Het oogsten van de bladeren

De olijfboom wordt ook wel de heilige boom genoemd. Om verzekerd te zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit van de olijfolie wordt er slechts twee maanden per jaar geoogst, en wel in maart en april. Zo wordt de boom niet uitgeput en blijven alle krachtige eigenschappen van de bladeren daadwerkelijk behouden. Op deze manier is de consument ook verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Multi-tasken

Naast het feit dat olijfolie zo rijk is aan antioxidanten, werkt het uitermate verzachtend en helend op een beschadigde en/of geïrriteerde huid. Het werkt voedend en hierdoor zal een droge huid al gauw een stuk comfortabeler aanvoelen. Een normale huid zal ook optimaal kunnen profiteren van al deze eigenschappen. Door het feit dat olijfolie een echte alleskunner is, is het multi-inzetbaar en juist dat gegeven maakt dat Oliv’ Bio een merk is dat iedereen gebruiken kan.

Natuurlijke zachtmakers

Oliv’ Bio mag dan voornamelijk heel sterk zijn in het gebruik van olijfolie, dit ingrediënt is uiteraard niet het enige dat de verpakkingen ingaat. Oliv’ Bio maakt gebruik van verschillende natuurlijke oliën, boters, bloemen en planten. Juist deze toevoegingen in combinatie met olijfolie maakt de producten zo uitermate doeltreffend. Denk aan sheaboter, macademia-olie en jojoba-olie. Edelweiss is een ingrediënt dat je ook in veel producten tegenkomt, toegevoegd vanwege de beschermende en de anti-verouderingseigenschappen. In de speciale brightening producten die werken op pigmentvlekjes, wordt arbutine toegepast.

Oliv’ Bio producten voor het gezicht

De producten van Oliv’ Bio zijn te verdelen in verzorgingen voor het gezicht en het lichaam. Het merk maakt geen onderscheid in leeftijd. Dat doe wij ook niet. Het uitzoeken van skincare die goed bij jouw huid past, heeft vooral te maken met het type van je huid en de conditie ervan. Wij hebben bij de producten richtlijnen aangegeven, zodat het zoeken en vinden van de juiste verzorging voor jou wat makkelijker wordt gemaakt. Om de huid te reinigen heeft Oliv’ Bio een milk en een multi-inzetbare toner. Om de conditie van je huid wekelijks te boosten vind je een exfoliating cream en een radiance face mask in het assortiment. De gezichtscrèmes zijn onder te verdelen in verzorging voor de normale huid, de geïrriteerde huid, de huid die wil gaan starten met het gebruik van anti-ageing en de rijpe huid. Een aparte lijn is de Moonlight, die speciaal ontwikkeld is voor de huid met pigmentvlekjes.

Oliv’ Bio producten voor het lichaam

Je kunt je voorstellen dat de huid van je lichaam anders is dan die van je gezicht en om die reden ook behoefte heeft aan een andere verzorging. Oliv’ Bio heeft dan ook speciale producten ontwikkeld om handen en voeten te verzorgen. Ook zit er een smeltende bodylotion in het assortiment en een fantastische relaxerende body-olie. Deze werkt niet alleen intensief voedend op de huid, hij is ook te gebruiken als massage-olie, als badolie en zelfs in het haar.

Distributeur groothandel Oliv’ Bio van Nederland

Yaviva is de exclusieve distributeur / groothandel van Oliv’ Bio van Nederland. Heb je nog geen account? Maak er dan hier eentje aan. Heb je vragen? info@yaviva.nl of bel ons: 0343-755287

Een greep uit de collectie van Oliv’ Bio

Groothandel distributeur verdeler Oliv
Groothandel distributeur verdeler Oliv
Groothandel distributeur verdeler Oliv
Groothandel distributeur verdeler Oliv
Groothandel distributeur verdeler Oliv
Groothandel distributeur verdeler Oliv
Groothandel distributeur verdeler Oliv
Groothandel distributeur verdeler Oliv
Groothandel distributeur verdeler Oliv