Groothandel Joik Organic
Groothandel distributeur Joik Organic huidverzorging
Distributeur groothandel Joik Organic
Biologische cosmetica van Joik en Joik Home & Spa
Biologische cosmetica van Joik en Joik Home & Spa

Groothandel Joik Organic huidverzorging en Home&Spa

Groothandel Joik Organic – Natuurlijke verwennerij uit Estland

Het is winter 2005 in het koude Estland als JOIK-oprichter Eva-Maria heerlijk geurende kaarsen wil branden gedurende de lange avonden. Ze kan ze echter niet vinden: ze wil geen op aardolie gebaseerde paraffinekaarsen branden en de geuren vallen haar tegen. Nieuwsgierig als ze is besluit ze de wereld van geurkaarsen in te duiken en zichzelf te leren hoe ze hoogwaardige geurkaarsen maakt die doen wat ze beloven. De paraffine vervangt ze door sojawas en de heerlijke aroma’s haalt ze uit de Estlandse natuur. Resultaat: schoon brandende en heerlijk geurende kaarsen, van lokale makelij. De feedback die ze krijgt van haar omgeving stimuleert haar de kaarsen aan te bieden bij enkele designwinkels in hoofdstad Talinn, en zo ontstaat haar bedrijf.

Zodra haar succesvolle geurkaarsen staan als een huis, besluit ze verder te zoeken naar natuurlijke producten die hoog-kwalitatief en effectief zijn. Ze doet een studie naar verschillende planten en oliën en vraagt advies aan specialisten over werkzame ingrediënten. Van kaarsen groeit haar interesse richting natuurlijke huidverzorging. JOIK is geboren. Hun filosofie: eerlijke, natuurlijke producten die verwennen, effectief zijn en emoties aanspreken. Een geur die een herinnering boven brengt, een kruid dat doet denken aan zwoele zomeravonden.

-> Direct naar alle producten van Joik ORGANIC (Biologische huidverzorging/verbetering)

-> Direct naar alle producten van Joik HOME & SPA (De beroemde natuurlijke geurkaarsen, diffusers en veel meer)

Joik Organic en Home & Spa: alles in eigen beheer

JOIK is van begin tot eind bij het productieproces betrokken, zij besteden niets uit. Dit verklaart de hoge kwaliteit en de versheid van hun producten. Daarbij wordt alles handgemaakt, niet getest op dieren en zoveel mogelijk van lokaal groeiende ingrediënten bereid: koolzaadolie, duindoornolie en Estlandse kruiden en honing bijvoorbeeld vind je in veel van hun producten terug.

Estland is een land van overweldigende natuur: bergen, enorme bossen, meren en rivieren. In contact zijn met de natuur is een belangrijk onderdeel van de mensen die er wonen, en folkloristische tradities worden nog altijd van generatie op generatie doorgegeven. Dit zie je terug in JOIK: oude vaardigheden en kennis over hoe planten te gebruiken voor schoonheid en gezondheid worden er gecombineerd met modern onderzoek, moderne ingrediënten en moderne productietechnieken.

Het resultaat: huidverzorgingsproducten en geurkaarsen die je zintuigen prikkelen, die effectief zijn en doen wat ze beloven. Je dagelijkse verzorgingsritueel moet pure verwennerij zijn, zo vindt JOIK, en dus besteden ze veel aandacht aan het ontwerp, de geur en de esthetiek van hun producten. Natuurlijk = luxe!

groothandel Joik Home en Spa Organic
Joik Organic distributeur

Groothandel Joik Organic en Home & Spa.

Misschien ken je Yaviva inmiddels een beetje, en weet je dat we ernaar streven om meerdere nieuwe merken per jaar in Nederland te introduceren. Joik Organic is zo’n ECO-pareltje. Een heel bijzonder product met een prachtig verhaal. Yaviva is de exclusieve distributeur / groothandel Joik in Nederland, België en Luxemburg. Heb je nog geen account? Maak er dan hier eentje aan. Heb je vragen? Wil je meer weten over dit merk? info@yaviva.nl of bel ons: 0343-755287

Een greep uit de collectie van Joik Organic en Joik Home & Spa

Joik natuurlijke cosmetica voor salons
Joik natuurlijke cosmetica voor salons
Joik Organic natuurlijke cosmetica voor winkels
Joik natuurlijke cosmetica voor salons
Joik natuurlijke cosmetica voor salons
Joik geurkaarsen groothandel distributeur
Joik geurkaarsen groothandel distributeur
Joik geurkaarsen groothandel distributeur
Joik geurkaarsen te koop
Joik geurkaarsen te koop
Joik natuurlijke diffusers groothandel
Joik natuurlijke diffusers groothandel
Joik Home & Spa
Joik Home & Spa bad truffels
Joik huidverbetering salons
Joik huidverbetering salons
Joik huidverbetering salons
Joik natuurlijke cosmetics winkel
Joik natuurlijke cosmetics winkel