LOOkX Cosmetics

LOOkX Cosmetics for the Everchanging Skin

LOOkX Cosmetics – Je huid nu, is niet meer dezelfde als je huid gisteren. Of zoals ze morgen zal zijn. Je huid leeft. Ze is constant in beweging. Ze evolueert met het verstrijken van de tijd. Of het nu komt door sterke zonnestralen, je dieet, hormonen, slaap, stress of het natuurlijke verouderingsproces, je huid past zich altijd aan de wereld om haar heen aan. Je huid is everchanging. Daarom heb je huidverzorging nodig die altijd werkt. Huidverzorging met bewezen resultaten, in plaats van loze beloftes.Ongeacht de omstandigheden.

LOOkX heeft producten voor de Everchanging Skin. Voor elke fase in je leven (denk niet alleen aan aging maar ook aan: menstruatie, zwangerschap, menopauze), voor elke mood (denk: stress, night out & kater), en voor elke situatie (denk: door weer en wind & na een lange dag). De producten van LOOkX gaan verder waar andere merken stoppen. De hoog geconcentreerde werkstoffen kunnen namelijk dieper in de huidlaag doordringen en worden op het juiste moment aan de huid afgegeven. Er wordt niet alleen een verzorgend laagje op de huid gevormd, de huidconditie wordt daadwerkelijk van binnenuit verbeterd.

LOOkX Cosmetics

LOOkX Skin science maakt het verschil

Waar andere merken een minimaal percentage aan werkstoffen gebruiken om een claim te kunnen maken, bevatten LOOkX producten het klinisch meest effectief geteste percentage om resultaat te geven.

1. Plant (stam)celextracten

LOOkX Cosmetics maakt gebruik van verschillende plant (stam)celextracten. Onder andere van tomaten, druiven, frambozen en de cactusvijg. Plant (stam)celextracten zijn zoveel sterker en veelzijdiger dan gewone plantextracten, dat de werking van een product tot wel vijftig keer kan worden versterkt. Omdat ze huididentiek zijn, kunnen ze ook nog eens sneller, beter en effectiever door de huid worden opgenomen. Je kunt plant (stam)celextracten zien als een soort superfood voor de huid. In een plant (stam)celextract zitten namelijk ontzettend veel elementen en bouwstoffen met elk hun eigen werking. Denk onder andere aan vitamines, mineralen, sporenelementen en antioxidanten. Zo kan je dus met één extract ontzettend veel functies bedienen.

2. Allerhoogste veilige percentages van geconcentreerde werkstoffen

Alle producten bevatten de hoogst mogelijke concentraties van actieve ingrediënten. Met behulp van klinisch onderzoek gaan we op zoek naar het percentage werkstoffen dat het beste resultaat geeft. Precies deze percentages gebruiken we. Niet meer, niet minder.

LOOkX Cosmetics

3. Time-release

De zeer geconcentreerde werkstoffen worden allemaal op hun eigen manier en vaak in meerdere lagen ingekapseld (multilayer molecules). Het eerste compartiment van de molecule wordt aan de buitenste laag van de huid afgegeven. Het volgende compartiment is zodanig ‘ontworpen’ dat deze eenvoudig door de volgende huidlaag heen kan en in deze laag oplost, zodat het dáár zijn werk kan doen. Zo geven de ingrediënten op het juiste moment en in de juiste huidlaag de nodige (concentratie) werkstoffen af. Hierdoor behouden de ingrediënten hun functie gedurende de dag en zorgt het voor beter resultaat omdat ook de diepere huidlagen worden bereikt. Ook kunnen bepaalde werkstoffen, zoals retinol2ndG (ingekapselde retinol), zo op een veilige manier door de huidlagen reizen, zonder dat ze bijvoorbeeld de bovenste huidlaag schaden of irriteren.

Clean beauty

LOOkX Cosmetics maakt gebruik van Clean beauty, producten die geschikt zijn voor alle huidtypen (met name de rijpe, rokers-, gestreste en zonbeschadigde huid), de producten bevatten natuurlijke ingrediënten, ze zijn vrij van parabenen & minerale oliën, ze zijn vegan, dierproefvrij en duurzaam geproduceerd.

Duurzame kweek

LOOkX Cosmetics haalt al haar plant (stam)celextracten uit planten die in haar laboratorium onder de beste omstandigheden op een bewuste manier worden gekweekt. Dit is een erg efficiënte en duurzame biotechnologie. Ze hebben namelijk slechts één plantje nodig. Hieruit halen ze de plant (stam)celextract die ze vervolgens oneindig kunnen vermenigvuldigen. Dit heet in-vitro en is veel duurzamer dan traditionele kweek.

Het is energiezuiniger, er wordt tot 80% minder water verbruikt, er is geen sprake van restafval, het gebruik van pesticiden is overbodig en we kunnen werken met de meest effectieve planten van over de hele wereld. Bovendien is het bewezen dat producten met in-vitro gekweekte werkstoffen 15% minder allergische reacties veroorzaken aan de huid.

Groothandel LOOkX Cosmetics

Heb je een webshop, salon of (natuur- of drogist)winkel en heb je nog geen account? Schrijf je dan hier in. Heb je vragen over hoe ‘LOOkX Cosmetics’ jouw concept kan versterken?

0343-755287 / info@yaviva.nl

Een greep uit de collectie van LOOkX Cosmetics

distributeur LOOkX Cosmetics
distributeur LOOkX Cosmetics
distributeur LOOkX Cosmetics
distributeur LOOkX Cosmetics
distributeur LOOkX Cosmetics
distributeur LOOkX Cosmetics
distributeur LOOkX Cosmetics
distributeur LOOkX Cosmetics
distributeur LOOkX Cosmetics
distributeur LOOkX Cosmetics
distributeur LOOkX Cosmetics
distributeur LOOkX Cosmetics