Groothandel beauty. Maar niet zomaar beauty … Yaviva is dé groothandel in natuurlijke en biologische beauty. Yaviva heeft 25 merken, ruim 1300 producten. Alles is natuurlijk, elk merk heeft een prachtig verhaal en elk product een bijzondere uitstraling.

Groothandel beauty salons – VERGROEN je salon

Vele salons gingen je voor. Wanneer sla jij een ‘groenere weg’ in? De vraag naar natuurlijke en biologische cosmetica groeit. Het groeit zelfs met dubbele cijfers per jaar terwijl de cosmeticabranche als geheel elk jaar een beetje krimpt. Dat is goed nieuws dus als je overweegt te ‘vergroenen’. Wij kunnen je helpen om je salon stap voor stap natuurlijker te maken. Neem vrijblijvend contact op om te bekijken welke stappen jij het beste kunt maken om klaar te zijn voor de toekomst. 

Tijdens werkdagen is ons cosmetica – support team van 8:30 tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen: 0343-755287. Buiten de telefonische bereikbaar kun u een e-mail sturen naar info@yaviva.nl. Wij zullen deze zo snel mogelijk voor u beantwoorden. 

Yaviva, dé groothandel beauty .
We merken aan alles dat groen tegenwoordig HIP is, kleurrijk en zeer werkzaam.

We stellen natuurlijk niet voor om je huidige merk(en) zomaar over boord te gooien. Dat zou onverstandig zijn. Wat we wél voorstellen is dat je een lijn, of een aantal merken of een aantal producten, náást je huidige producten kunt voeren om op die manier de markt gewoon eens te testen, zonder veel risico.

Vergroen je concept met 1 product of met meerdere merken. Het mag allemaal bij ons.

Groothandel beauty
groothandel natuurlijke make-up voor salons

Maak een account aan …

Er zijn een aantal productcategorieën die zich hier erg goed (bewezen) voor lenen. Deodorant (bijvoorbeeld van We Love the Planet), zonnebrand (Alphanova SUN en Santaverde) en make-up (Boho, Benecos en Uoga Uoga) zijn geweldige merken om mee te beginnen. Je kunt natuurlijk ook beginnen met een biologische verzorgingslijn naast je huidige lijn (bijvo0rbeeld Santaverde of Oliv Bio).

Kortom – we hebben veel in huis om die eerste stappen te maken.

Dan is stap 1 een account aanmaken zodat je toegang hebt tot prijzen, voorraden etc. Je kunt hier vrijblijvend een account aanmaken: https://shop.yaviva.nl/account/register/

Na handmatige goedkeuring heb je toegag tot onze moderne webshop, prijzen, en extra info.

Oh en hebben we al gezegd dat als je vandaag besteld je het morgen al in huis hebt? We zijn snel, goed, en ongelofelijk leuk 🙂 Probeer het zelf maar eens.

Groothandel natuurlijke make-up voor salons
Groothandel natuurlijke make-up voor salons

De stijlvolle display van Uoga Uoga