Hoofdluis. Ze zijn de schrik van menig ouder: hoofdluizen. Bijna elk kind krijgt er vroeg of laat mee te maken. School, sporten, kinderfeestjes en zwemmen maken de kans groot dat een kind in aanraking komt met luizen. Gelukkig zijn ze eenvoudig te bestrijden met de natuurlijke anti-luizen producten van Alphanova KIDS.

ALPHANOVA-KIDS tegen luis

ALPHANOVA-KIDS tegen luis

We kennen allemaal nog de anti-luizenbehandelingen zoals ze vroeger waren. De vervelende wasbeurten met chemische, irriterende shampoos. Gelukkig is dit allemaal verleden tijd.

Natuurlijke anti-luizenbehandeling
Alphanova KIDS presenteert antiluizenmiddelen op natuurlijke basis. Vrij van giftige insecticiden, dus veel gezonder voor kinderen. Terwijl de werking net zo goed is. De productlijn bestaat uit een Een anti luizen treatment, een preventieve/onderhouds anti-luizen spray en een anti-luizen shampoo. Deze maken snel en eenvoudig korte metten met hoofdluizen. Bovendien werken de producten preventief. Door deze in risicoperioden te gebruiken voorkom je dat je kind last krijgt van hoofdluis.

Alphanova KIDS
Alphanova KIDS heeft een compleet assortiment natuurlijke en (grotendeels) biologische verzorgingsproducten voor kinderen. De zachte, effectieve formules zijn speciaal ontwikkeld om zelfs de meest gevoelige kinderhuid dagelijks te beschermen en te verzorgen. De producten zijn volledig vrij van chemische en synthetische toevoegingen en zijn verrijkt met natuurlijke zachtmakers lavandel en organische katoen.

De natuurlijke antiluizen producten van Alphanova KIDS zijn verkrijgbaar via webwinkel SoloBioMooi en andere verkooppunten.