Vegan make-up groothandel

/Vegan make-up groothandel
Vegan make-up groothandel2019-01-06T11:34:06+00:00

Vegan make-up groothandel. Consumenten worden zich steeds bewuster van de ingrediënten in beauty producten. Niet alleen qua invloed op de gezondheid, maar ook waar de ingrediënten vandaan komen. Gezien de afkomst kiezen steeds meer consumenten voor producten zonder dierlijke ingrediënten: vegan friendly dus!

Ingrediënten wel of niet vegan make-up

Als het gaat om dierlijke ingrediënten zien we in cosmetica bijvoorbeeld vaak bijenwas (honing), carmine (karmijn), zijde (shellac) en lanoline terug. Deze ingrediënten worden verwerkt in onder andere lipbalsem, rode lipstick, lotions, crèmes en haarverzorgingsproducten.

Bijenwas is zoals de naam zegt afkomstig van bijen, carmine van luizen, lanoline van het wolvet van schapen en zijde van rupsen.

Deze dierlijke ingrediënten kunnen gelukkig gemakkelijk vervangen worden door plantaardige ingrediënten, zoals plantenextracten en plantaardige wax.

natuurlijke make-up groothandel

Keurmerken vegan make-up

Tegenwoordig zijn er een aantal vegan keurmerken waar je op kunt letten, zoals het Vegan Friendly Logo en het Certified Vegan keurmerk. Bij Yaviva vind je een ruim assortiment vegan make-up en verzorging producten bij elkaar. Deze producten zijn dierproefvrij en bevatten enkel natuurlijke en biologische ingrediënten. Goed voor de dieren, mens en het milieu!

Vegan make-up groothandel

Wil je de prijzen inzien? Voorraden inzien? Omschrijvingen van producten? En ben je nog geen klant? Schrijf je dan HIER in. Yaviva is exclusief groothandel van zo’n 25 ECO cosmetica en make-up merken. Vele producten zijn vegan.

Ontdek onze (betaalbare) merken:
Benecos: het best betaalbare make-up merk van Europa
Boho Green make-up: het meest hippe en kleurrijke make-up merk van Europa
Uoga Uoga: verse handgemaakte make-up op basis van mineralen en fruitpigmenten.

Heb je een vraag over onze make-up merken? We zitten voor je klaar. 0343-755287, info@yaviva.nl, en oh ja, de inschrijving voor onze webshop is natuurlijk geheel vrijblijvend 🙂

vegan make-up groothandel
vegan make-up groothandel
vegan make-up groothandel
vegan make-up groothandel
vegan make-up groothandel
vegan make-up groothandel
vegan make-up groothandel
vegan make-up groothandel