Consumenten worden zich steeds bewuster van de ingrediënten in beauty producten. Niet alleen qua invloed op de gezondheid, maar ook waar de ingrediënten vandaan komen. Gezien de afkomst kiezen steeds meer consumenten voor producten zonder dierlijke ingrediënten: vegan friendly dus!

Zijn de ingrediënten wel of niet vegan in mijn make-up?

Als het gaat om dierlijke ingrediënten zien we in cosmetica bijvoorbeeld vaak bijenwas (honing), carmine (karmijn), zijde (shellac) en lanoline terug. Deze ingrediënten worden verwerkt in onder andere lipbalsem, rode lipstick, lotions, crèmes en haarverzorgingsproducten.

Bijenwas is zoals de naam zegt afkomstig van bijen, carmine van luizen, lanoline van het wolvet van schapen en zijde van rupsen. Deze dierlijke ingrediënten kunnen gelukkig gemakkelijk vervangen worden door plantaardige ingrediënten, zoals plantenextracten en plantaardige wax.

natuurlijke make-up groothandel

Keurmerken vegan make-up

Tegenwoordig zijn er een aantal vegan keurmerken waar je op kunt letten, zoals het Vegan Friendly Logo en het Certified Vegan keurmerk. Bij Yaviva vind je een ruim assortiment vegan make-up en verzorgingsproducten bij elkaar. Deze producten zijn dierproefvrij en bevatten enkel natuurlijke en biologische ingrediënten. Goed voor de dieren, mens en het milieu!

Natuurlijke make-up groothandel

Steeds meer consumenten checken uitgebreid de ingrediëntenlijst van een product alvorens ze een nieuwe aankoop doen. De vraag naar natuurlijke en minerale make-up neemt flink toe en ook voor biologische make-up is steeds meer belangstelling.

Deze belangstelling is niet voor niets: steeds mensen kampen met een gevoelige en geïrriteerde huid of zelfs flinke huidproblemen zoals acné, eczeem en psoriasis. Gelukkig zijn er steeds meer mooie merken die gezonde foundation, poeder, blush, bronzer, mascara, oogschaduw en lipstick bieden.

Bij Yaviva geloven we ook enorm in de kracht van natuurlijke, biologische en minerale ingrediënten. We laten maar al te graag zien dat de pigmentatie van natuurlijke make-up producten absoluut niet onderdoet voor die van reguliere producten vol chemische ingrediënten.

Door prachtige dierproefvrije merken zoals Boho, Benecos, Walden en Uoga Uoga bieden we bij Yaviva een volledig en kleurrijk make-up assortiment. De producten zijn bijvoorbeeld vrij van talc en bismut (een zwaar metaal) en daardoor gezond en veilig voor de huid. Dat is mooi voor mens, dier en milieu!

Vegan make-up groothandel

Wil je de prijzen inzien? Voorraden inzien? Omschrijvingen van producten? En ben je nog geen klant? Schrijf je dan HIER in. Yaviva is exclusief groothandel van zo’n 25 ECO-cosmetica en make-up merken. Vele producten zijn vegan.

Ontdek onze (betaalbare) merken:
Benecos: het best betaalbare make-up merk van Europa
Boho Green make-up: het meest hippe en kleurrijke make-up merk van Europa
Uoga Uoga: verse handgemaakte make-up op basis van mineralen en fruitpigmenten.
Walden: heerlijke parfums gemaakt van zuiver natuurlijke ingrediënten.

Heb je een vraag over onze make-up merken? We zitten voor je klaar. 0343-755287 (telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 11:00 uur), info@yaviva.nl, en oh ja, de inschrijving voor onze webshop is natuurlijk geheel vrijblijvend 🙂

vegan make-up groothandel
vegan make-up groothandel
vegan make-up groothandel
vegan make-up groothandel
vegan make-up groothandel
vegan make-up groothandel
vegan make-up groothandel
vegan make-up groothandel