Yaviva groothandel distributeur eco natuurlijk cosmetica

Groothandel distributeur natuurlijke cosmetica, het assortiment van Yaviva

Assortiment Groothandel distributeur natuurlijke cosmetica. Met ruim 25 eco-merken en meer dan duizend producten heb je bij ons heel wat keus. Samen met jou kijken we graag welke merken en producten goed binnen jouw assortiment passen en perfect aansluiten op de specifieke wensen van je klanten. Wil je onze producten beter leren kennen? Tijdens werkdagen is ons cosmetica – support team van 8:30 tot 11:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen: 0343-755287. Buiten de telefonische bereikbaar kun u een e-mail sturen naar info@yaviva.nl. Wij zullen deze zo snel mogelijk voor u beantwoorden.

Wat zit er níet in onze natuurlijke en biologische cosmetica, make-up en huidverzorging?

Wij als groothandel distributeur natuurlijke cosmetica vinden het heel belangrijk dat alle producten vrij zijn van parabenen en andere chemische bewaarmiddelen, maar ook vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, siliconen, minerale oliën, phtalaten, PABA en propylene glycol. Wat bevatten onze producten wel? Alleen maar natuurlijke ingrediënten en veelal biologisch. Denk aan plantaardige oliën en vetten, natuurlijke geur- en kleurstoffen, natuurlijke emulgatoren, extracten afkomstig uit planten, bloemen en kruiden en essentiële oliën. Ingrediënten dus, zoals ze de natuur ze gemaakt en bedoeld heeft.

100% veilige en 100% natuurlijke zonnebrand

Veilig zonnen is een hot topic. Genieten van de zon doen we graag, maar we zijn ons wel steeds meer bewust van de ongemakken en zelfs gevaren die onveilig zonnen met zich mee kunnen brengen. Tel hierbij het onderzoek naar bepaalde ingrediënten en toevoegingen in reguliere zonnecosmetica op, en je snapt dat wij alleen gaan voor 100% veilige en natuurlijke zonnecosmetica met minerale filters. Veilig voor de huid, veilig voor de gezondheid en veilig voor het milieu. Ook is onze natuurlijke zonnecosmetica vrij van nano-deeltjes. Dit zijn al genoeg redenen om alleen nog voor natuurlijke zonnecosmetica te kiezen, maar we vertellen er ook nog graag bij dat zonnebrand met een minerale filter de huid direct na het aanbrengen beschermt, in plaats van chemische filters die vaak pas na een half uur werkzaam zijn.

100% veilige en 100% natuurlijke deodorant

Niet alleen reguliere zonnebrand moet geloven aan de kritische blik van menig wetenschapper en consument, ook de ingrediënten in reguliere deodorants zijn de afgelopen jaren flink onder de loep genomen. Wat blijkt? Stoffen die veelvuldig worden toegepast in reguliere deodorants, zoals aluminiumzouten, worden in verband gebracht met gevaren voor de gezondheid, en dan hebben we het nog niet eens over de manier waarop deze chemische toevoegingen de huid kunnen irriteren en zelfs beschadigen. Steeds meer consumenten kiezen dus voor natuurlijke deodorants, zonder aluminiumzouten. Hierin hebben wij, als groothandel distributeur natuurlijke cosmetica, meer dan genoeg keus. Deodorants die echt werken, maar de huid niet afsluiten of de natuurlijke processen van de huid verstoren. Het is goed om te weten dat er keus is uit poederdeodorants, maar ook sprays, sticks en rollers, en uiteraard in diverse geuren voor hem en haar.

Natuurlijke oplossingen voor huidproblemen (acné, psoriasis, overgevoeligheid, eczeem)

Door uiteenlopende redenen, waar het gebruik van reguliere cosmetica er een van is, hebben steeds meer mensen tegenwoordig last van een gevoelige huid. Hun huid reageert snel(ler) en heftiger op prikkels die bij een gezonde huid geen problemen opleveren. Ook hebben veel mensen last van huidproblemen, al dan niet chronisch. Vaak ervaren deze mensen dat middelen die zij bijvoorbeeld van hun huisarts voorgeschreven krijgen, niet voldoende werken. Steeds meer mensen verdiepen zich dan ook in natuurlijke oplossingen voor hun huidprobleem. Wij beweren niet een kant-en-klare oplossing aan te kunnen reiken, maar wij geloven wel in de kracht van onze natuurlijke ingrediënten. We spreken uit ervaring als we zeggen dat natuurlijke cosmetica die vrij is van huidvreemde toevoegingen zeer heilzaam kan werken op een beschadigde of gevoelige huid.

Natuurlijke cosmetica voor het hele gezin

Niet alleen vrouwen worden kritischer op het gebied van cosmetica. Ook mannen verdiepen zich meer en meer in natuurlijke ingrediënten. In de keuken, maar zeker ook in de badkamer. Yaviva, als groothandel distributeur natuurlijke cosmetica, heeft dan ook een ruime keus aan producten voor zowel mannen als vrouwen. Het is goed om te weten dat veel van onze producten ook uni-sex zijn en geuren en texturen hebben die zowel door mannen als vrouwen gewaardeerd worden. Ook voor kinderen en baby’s vind je bij ons een ruim aanbod aan producten. Milde producten verrijkt met diverse zachte en kalmerende ingrediënten die de vrouw tijdens haar zwangerschap en na de geboorte tijdens de kraamtijd voor haar baby kan gebruiken. Veilige, eerlijke en gezonde cosmetica voor mannen, vrouwen, baby’s en kinderen.

Natuurlijke en biologisch gecertificeerde make-up

We zijn dé groothandel distributeur natuurlijke cosmetica, maar ook dé groothandel natuurlijke make-up. We voeren maar liefst 3 prachtige ECO make-up merken. Make-up verrijkt met natuurlijke en biologische ingrediënten. Ons natuurlijke make-up assortiment is zeer uitgebreid. Van pure, aardse tinten tot fellere en gewaagde kleuren die helemaal ontwikkeld zijn volgens de laatste trends. We hebben alles voor een perfecte basis, van foundation tot concealer, en alles om de look van een goede dosis kleur te voorzien; oogschaduws, lipsticks, lipgloss, blushers, highlighters en bronzers, uiteraard allemaal dierproefvrij en een groot deel vegan. Onze nagellakken zijn vrij van tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene en kamfer.

Heb je nog geen account op de webshop van dé groothandel distributeur natuurlijke cosmetica, klik dan hier om je in te schrijven.

vrijheid om te ondernemen

Want wie is hier nou de ondernemer?

ECO!

What else?

One Stop Shopping

Eén mail adres, één telefoonnummer vaor al(!) je ECO cosmetica

Samen Groot!

Samen doen, samenwerken, samen GROOT!