• Surya Brasil dark red hair-2
  • Surya Brasil natuurlijke haarverf
  • Surya Brasil natuurlijke haarverf

Natuurlijke henna haarverf Surya Brasil

Yaviva is groothandel en distributeur van de natuurlijke henna haarverf van Surya Brasil.

Surya Brasil is van alle natuurlijke haarverf de beste in het dekken van grijze haren. En de haarverf bevat GEEN ammoniak, ppd, parabenen, peroxide, resorcinol, zware metalen, kunstmatige geurstoffen, siliconen, butylhydroxytolueen, formaldehyde, minerale olie of genetisch gemodificeerde grondstoffen.

Surya Brasil brengt biologische haarverf die het haar niet alleen een schitterende kleur geeft, maar het tevens in goede conditie brengt en herstellend werkt. De natuurlijke haarverf van Surya Brasil is al in meer dan 40 landen verkrijgbaar en dankzij Yaviva nu ook in Nederland!

Natuurlijke en biologische cosmetica zijn aan een enorme opmars bezig. Dat weten ze in Brazilië al lang. Surya Brasil ontwikkelde twee natuurlijke haarkleuringen in 15 prachtige kleuren die indien gewenst onderling te mengen zijn. Hiermee creëer je de perfecte haarkleur. Pluspunt is dat deze haarkleuring ook te gebruiken is op haar dat eerder chemisch behandeld is door bijvoorbeeld een chemische verf of permanent.

Surya Brasil. Natuurlijke henna haarverf in in crème én poeder

De natuurlijke henna haarkleuringen van Surya Brasil zijn in twee varianten verkrijgbaar: in henna crème en in poedervorm. De Henna Cream natuurlijke haarverf is in 2010 bekroond met de ‘Best of Natural Beauty’ award en wordt wereldwijd door consumenten en professionals beschouwd als dé oplossing op het gebied van natuurlijke haarkleuring.

Surya Brasil Henna Powder is een meer traditionele natuurlijke haarkleuring. Door toevoeging van diverse kruiden en vruchten uit Braziliaanse duurzame landbouw krijgt het haar niet alleen een geweldige kleur, maar kan het zich herstellen na jarenlang gebruik van chemische haarproducten. Naast natuurlijke henna haarverf is er ook een natuurlijk haarmasker. Voor een nog beter kleurresultaat na het verven.

Het meest natuurlijke henna haarverfmerk met échte dekking.

Natuuurlijke henna haarverf kleurenkaart Surya Brasil

Henna haarverf assortiment en ingrediënten Surya Brasil

Surya Brasil henna haarverf bevat geen ammoniak, ppd, parabenen, peroxide, resorcinol, zware metalen, kunstmatige geurstoffen, siliconen, butylhydroxytolueen, formaldehyde, minerale olie of genetisch gemodificeerde grondstoffen.

Sinds 1995 is Surya Brasil één van de bekendste en meest vooruitstrevende bedrijven in Brazilië op het gebied van het ontwikkelen en het produceren van biologische, organische en veganistische cosmetica-producten voor huid en haar.

De productie van deze gecertificeerde en bekroonde producten vindt plaats in São Paulo en Surya Brasil exporteert naar meer dan 30 landen wereldwijd. Surya Brasil is sterk aanwezig in Zuid Amerika, USA, Japan en Australië. Sinds een aantal jaren is Surya Brasil ook aan het groeien in Engeland, Ierland en Frankrijk en sinds 2014 zijn ze ook aanwezig in de rest van de Europese markt waaronder Nederland.

Missie van Surya Brasil

De missie van Surya Brasil is om biologisch/organische en vooral vegan cosmetica te creëren die bijdragen aan gezonde schoonheid en die de kwaliteit van gezondheid en welzijn bevorderen. Surya Brasil ondersteunt en initieert acties die bijdragen aan een beter milieu, een betere samenleving en een beter dierenwelzijn. Ze streven naar de ontwikkeling en verkoop van ethische producten die niet schadelijk zijn voor mens, dier of milieu. De filosofie en levenswijze is voornamelijk gebaseerd op Ayurveda en vanuit deze oude Indiase wijsheid ontwikkelen zij dan ook hun producten.

Groothandel van Surya Brasil henna haarverf in Nederland, Duitsland en Engeland

Naast Surya Brasil natuurlijke haarverf hebben we nog 24 andere natuurlijke cosmeticamerken. We zijn niet voor niets dé groothandel natuurlijke huidverzorging. Yaviva is de distributeur / groothandel van Surya Brasil in Nederland, Duitsland en Engeland. Belgische klanten: je kunt contact opnemen met The Brands Club B.V. Heb je nog geen account? Maak er dan hier eentje aan. Heb je vragen? info@yaviva.nl of bel ons: 0343-755287.

Een greep uit de collectie van Surya Brasil

Groothandel Boho natuurlijke oogschaduw
Groothandel Boho natuurlijke mascara
Groothandel Boho natuurlijke lippenpotlood
Groothandel Boho natuurlijke make-up brush
Groothandel Boho natuurlijke nagellak
surya brasil natuurlijke haarverf met grijsdekking