Verzorgingsproducten op basis van biologische olijfolie, gecombineerd met diverse andere natuurlijke mooimakers. Yaviva presenteert Oliv’ Bio: het mediterraanse merk met heerlijk zachte, doeltreffende verzorgingsproducten voor huid en haar.

Olijfolie wordt niet alleen in de keuken gebruikt, je kunt er uitstekend mee multitasken. De olie reinigt en verzorgt je hele lichaam. Van je gezicht tot je tenen, maar ook je haar. Olijfolie is geschikt voor alle huidtypen, alle huidcondities en alle leeftijden.

Natuurlijke zachtmakers

Olijfolie werkt uitermate verzachtend en helend op een beschadigde of geïrriteerde huid. Het werkt voedend, waardoor een droge huid na het gebruik van olijfolie een stuk comfortabeler aanvoelt. Ook een normale huid profiteert van deze eigenschappen. Het feit dat olijfolie een echte alleskunner is, maakt dat Oliv’ Bio een merk is dat voor iedereen te gebruiken is. Maar uiteraard is olijfolie niet het enige ingrediënt. Oliv’ maakt gebruik van verschillende natuurlijke oliën, boters, bloemen en planten en juist deze toevoegingen in combinatie met olijfolie maakt de producten zo uitermate doeltreffend. Denk aan sheaboter, macademia-olie en jojoba-olie.

Oliv-Bio-natuurlijke-huidverzorging-met-olijfblad-exctract

Oliv-Bio-natuurlijke-huidverzorging-met-olijfblad-exctract

Voor gezicht en lichaam

Het assortiment van Oliv’ Bio bestaat uit diverse verzorgingsproducten voor het gezicht, zoals een reinigingsmilk, toner, exfoliating cream, een radiance face mask en gezichtscrèmes voor de verschillende huidtypen. De huid van je lichaam is anders dan die van je gezicht. Daarom zijn voor het lichaam aparte producten ontwikkeld, zoals een smeltende bodylotion en een relaxerende body-olie die ook als massageolie gebruikt kan worden. Daarnaast heeft Oliv’ Bio speciale producten ontwikkeld om de handen en voeten te verzorgen. De complete productlijn is o.a. verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi.

Over Yaviva

Experts in ‘positieve beauty’ en ECO cosmetica. Yaviva is dé groothandel in de Benelux. Yaviva heeft slechts één doel: de wereld ‘vermooieren’. Naast Oliv’ Bio bestaat de portefeuille uit ruim 1000 producten met mooie merken zoals Alphanova, Boho make-up, Charwhite, Indemne, La Fare, Santaverde, Teatox, The Ohm Collection, Uoga Uoga en nog veel meer. Bekijk de website www.yaviva.nl voor een overzicht van alle merken in het portfolio. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.

Oliv Bio distributeur natuurlijke cosmetica

Oliv Bio distributeur natuurlijke cosmetica