Kleur- & make-uptraining voor de klanten van onze klanten

Wat verwacht u meer te kunnen bereiken, als u uw klanten kunt laten zien hoe mooi ze zijn met biologische make-upproducten? De juiste producten? Een lipstick, in de juiste kleur?

“Save the planet: koop geen lipstick meer, die je niet staat.”

Onze trainer, Herma Moolenaar van Mooi Advies en de Make-up Academie, geeft sinds 2005 cursussen en trainingen op het gebied van uitstraling, kleur, kleding en make-up. Herma is ambassadeur van de biologische merken van Yaviva. Kijkt u maar eens op haar website.

Opzet in twee stappen
Allereerst is er een training, speciaal voor u als aanbieder van de biologische make-upproducten van Yaviva, op een prachtige lokatie pal tegenover onze zaak in Driebergen. We willen u deze training namelijk eerst zelf laten ervaren, met een gezellige groep collega’s: uw persoonlijke kleur- en make-upadvies. Een kennismaking met nieuwe mogelijkheden.
Deze training kunt u daarna zelf als mogelijke vervolgstap organiseren voor uw eigen klanten. Herma: “De meeste dames willen heel graag weten hoe ze zichzelf mooi kunnen maken en ik laat hen zien hoe mooi ze zijn. Een mascara kopen, dat kan overal. Welke kleur mascara – en hoe ‘t nou écht werkt – dat leren ze bij mij. Dit is altijd een positieve ervaring en het is ook heel gezellig. Ik doe dit al 10 jaar! Als u uw klanten laat zien wat er allemaal mogelijk is met biologische make-upproducten, dan gaat u daarmee echt een stap verder. Ik wil uw cursus graag verzorgen, op een locatie in overleg, bijvoorbeeld in uw winkel. Eén dagdeel en ook meerdere bijeenkomsten zijn mogelijk. Er valt genoeg te leren.”
Op deze dag heeft u bovendien een unieke kans om ervaringen uit te wisselen met uw collega’s. Wij geloven in samenwerken, in kennis delen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en natuurlijk krijgt u uitgebreid de gelegenheid om ons assortiment te bekijken.

Bel 0343-755287 (telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 11:00 uur) of mail info@yaviva.nl en informeer naar de mogelijkheden!