Distributeur-groothandel-balsems-zonder-ater-van-Balm-Balm

Nieuw: De biologische essentiële oliën van BALM BALM

Balm Balm: rijke 100% natuurlijke ingrediënten, een prachtige uitstraling. De balsems van Balm Balm zijn niet zomaar balsems. Je kunt ze namelijk op vele manieren gebruiken in de badkamer. Gebruik ze om je huid te reinigen, te voeden, te verzachten, te beschermen en te kalmeren. Doordat de collectie van Balm Balm is opgedeeld in 12 verschillende lijnen, is het een stuk makkelijker voor je om te bepalen welke producten nu echt geschikt zijn voor jouw huid.

Etherische oliën zijn de geconcentreerde, olieachtige vloeistoffen die vluchtige aromastoffen bevatten die uit planten worden gewonnen vanwege hun geur en therapeutische effecten. De olie kan onder andere gewonnen worden uit bladeren, bomen, vruchten, wortels, zaden en harsen. Omdat ze zo geconcentreerd zijn, moeten ze voor gebruik worden verdund in plantaardige basisoliën om een ​​blend te maken. Door verschillende essentiële oliën te combineren, kunt u een bijna oneindig aantal mengsels creëren voor aromatherapie-remedies of gewoon voor algemeen welzijn. Kik hier voor de gehele collectie.

Balm Balm is betaalbaar en 100% natuurlijk

Balm Balm is een Engels familiebedrijf dat in 2005 werd opgezet door Glenda Taylor. Zij is parfumeur en aromatherapeute van origine en haar grote droom was om een reeks natuurlijke verzorgingsproducten op de markt te brengen die superbetaalbaar zouden zijn en bovendien te gebruiken door iedereen. Met Balm Balm is haar droom uitgekomen.

-> Ook voor mensen met een zeer gevoelige huid.

De filosofie: natuurlijk, zonder plastics én werkzaam

Balm Balm is volledig natuurlijk, 100% plastic-free en maakt alleen maar gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten. Geen ‘verborgen’ bestanddelen of toevoegingen dus, waar de huid mogelijk slecht op reageert.

Alle producten van Balm Balm zijn vrij van kunstmatige toevoegingen in welke vorm dan ook. In de producten vind je dus geen parabenen, synthetische geur- of kleurstoffen, sulfaten, siliconen en al helemaal geen plastic! En alle producten zijn dierproefvrij.

Distributeur groothandel natuurlijke cosmetica en biologische huidverzorging
Eindejarsgeschenk balm balm

Balm Balm bevat alleen maar werkzame bestanddelen (0% water)

Heb je er wel eens bij stil gestaan dat heel veel van de cosmetica die in je badkamer staat, als hoofdbestanddeel water heeft? Water is natuurlijk helemaal niet schadelijk voor je, maar eigenlijk doet water ook niet echt iets voor je huid. Waarom wordt het dan toch toegevoegd? Het is een goedkoop vulmiddel. Een product waaraan (veel) water is toegevoegd, moet conserveringsmiddelen bevatten. Dit heeft te maken met het feit dat bacteriën goed gedijen in water.

Alle producten van Balm Balm zijn helemaal vrij van water. Dit betekent dat alle ingrediënten daadwerkelijk iets goeds doen voor je huid en bovendien dat er (veel minder) schadelijke of agressieve conserveringsmiddelen nodig zijn.

Multi-inzetbaarheid van Balm Balm

Met een Balm Balm balsem kun je alle kanten op. Reinigen, voeden, beschermen, verzachten. De producten kunnen het allemaal. Het is een feit dat elk product een ‘naam’ gekregen heeft, zoals lipbalm of bodybalm. Maar stel dat jij een facebalm gebruik voor de droge plekjes van je ellebogen en je hierdoor eindelijk van die vervelende jeuk af bent? Dan gebruik je jouw facebalm ook als bodybalm. Prima toch? Als het werkt, dan werkt het!

Rose geranium

De producten uit de Rose geranium lijn zijn verrijkt met geranium. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes, maar in het bijzonder heel prettig om te gebruiken wanneer je een (heel) droge huid hebt.

Fragrance free

De naam van deze collectie zegt het al: parfumvrij. Vaak zijn mensen met een gevoelige huid heel bewust op zoek naar producten zonder parfum, omdat hun huid daar gevoelig op kan reageren. Balm Balm heeft dus heel bewust gekozen voor een volledig parfumvrije lijn.

Tea Tree

Tea Tree staat al generaties lang bekend om de antibacteriële werking op de huid. Om die reden wordt de Tea Tree lijn van Balm Balm in het bijzonder aangeraden voor mensen met een onzuivere huid.

groothandel natuurlijke cosmetica balm balm

Een greep uit de collectie van Balm Balm

distributeur Balm Balm natuurlijke cosmetica
Balm Balm natuurlijke cosmetica
distributeur Balm Balm natuurlijke cosmetica
groothandel essentiële olien Balm Balm
groothandel essentiële olien Balm Balm
groothandel essentiële olien Balm Balm
groothandel Balm Balm natuurlijke cosmetica
Distributeur balm Balm natuurlijke cosmetica
Balm Balm natuurlijke cosmetica
Balm Balm
Balm Balm
Balm Balm natuurlijke cosmetica