Nordics bamboo tandenborstel en zwarte tandpasta zonder fluoride

NIEUW van Nordics: tandpasta zonder fluoride mét kokos, en de whitening tandpasta zonder fluoride met de actieve ingrediënten charcoal en matcha!

Nordics natuurlijke mondverzorging

Bewust leven. Steeds meer consumenten zijn ermee bezig en het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer merken inspelen op het vraagstuk van verantwoord leven en consumeren.

De filosofie van Nordics

Bijdragen aan een betere wereld hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn en iedereen kan het. Dat is eigenlijk de gedachte achter het merk Nordics. Zij kwamen met een paar prachtige producten die bijdragen aan een betere wereld: zo hebben ze biologisch afbreekbare tandenborstels, afbreekbare wattenstaafjes met bamboe en katoen, herbruikbare bamboe rietjes met reinigingsborsteltje en vegan flosdraad van maiszetmail. Goedkope producten, voor iedereen toegankelijk en natuurlijk spullen die je heel regelmatig gebruikt . Stel je de positieve impact voor wanneer iedereen zijn plastic tandenborstel, rietjes en flosdraad zou vervangen door een biologisch afbreekbare variant.

BPA-vrije nylon en moso bamboe

De Nordics bamboe tandenborstel is volledig biologisch afbreekbaar. De steel is gemaakt van moso bamboe. Dit is de enige soort die panda’s niet eten, en bovendien groeit deze soort erg snel. Er is daarmee geen sprake van uitputting. Nordics heeft gekozen voor haartjes van BPA-vrije nylon. Geen enkel deel van de tandenborstel bevat plastic (deeltjes). Zelfs voor de verpakkingen wordt gebruik gemaakt van gerecycled karton.

100% natuurlijke VEGAN tandpasta’s met fluoride voor een heerlijk frisse smaak

De Nordics Lemon en Pomgranate (granaatappel) tandpasta’s zijn ontwikkeld met de gedachte dat steeds meer mensen zich bewust zijn van hun cosmeticaproducten en het effect daarvan op hun gezondheid.  Ook bevat deze natuurlijke tandpasta geen suiker, parabenen, conserveringsmiddelen, SLS, PEG en titanium dioxide.

Wat bevat deze tandpasta wel:

Xilitol: dit werkt als een natuurlijke zoetstof en stimuleert de speekselafscheiding.
Sodium bicarbonate: neutraliseert de PH-waarde in de mond en helpt de tanden op een natuurlijke manier witter te maken.
Potassium chloride en trisodium citrate: bieden een ondersteunende rol bij het verminderen van gevoeligheid van de tanden.

Groothandel distributeur Nordics bamboo tandenborstels en tandpasta
Nordics bamboo tandenborstels - afbreekbare perfectie
Nordics bamboo tandenborstels

Poetskwaliteit van Nordics Bamboo tandenborstels

Geen enkele consument wil concessies doen. Met het poetsen met een Nordics tandenborstel ben je verzekerd van een net zo perfect poetsresultaat als met een ‘gewone’ tandenborstel. Tijdens het productieproces wordt het bamboe blootgesteld aan zeer hoge temperaturen, zodat bacteriën geen kans krijgen. Nordics heeft heel bewust gekozen voor zachte nylon haren. Dit is namelijk veel beter voor het tandvlees en de tanden dan ‘harde’ haren.

Het assortiment van Nordics

Nordics heeft bamboe tandenborstels in verschillende kleuren in het assortiment. Prettig, want op deze manier kunnen gezinsleden hun borstels uit elkaar houden. Ook heeft het merk kleinere varianten voor kinderen. Om de tandenborstels te bewaren heeft Nordics een speciale porseleinen houder en een travelcase ontwikkeld. Wel zo hygiënisch natuurlijk. NIEUW van Nordics: tandpasta zonder fluoride mét kokos en de whitening tandpasta zonder fluoride met matcha en charcoal!

Naast de tandenborstels kent Nordics ook biologisch afbreekbare wattenstaafjes van bamboe en katoen. De welbekende foto van het zeepaardje dat zich vasthoudt aan een wattenstaafje in zee behoort wellicht binnenkort tot het verleden: deze wattenstaafjes zijn volledig afbreekbaar en vormen dus geen gevaar voor het milieu.

Ook een mooi product van Nordics zijn de bamboe rietjes, die herbruikbaar zijn en vegan. Je krijgt er een reinigingsborsteltje bij dus ze schoonhouden is geen probleem.

Tandenborstel met whitening effect

Witte tanden staan bij veel consumenten hoog op het verlanglijstje, maar dan wel op een veilige manier. Nordics geeft ook antwoord op die vraag in de vorm van hun zwarte tandenborstel. Deze speciale borstel heeft een behandeling met houtskool ondergaan zodat het poetsen hiermee een subtiel witmakend effect op de tanden heeft. Het gaat om de speciale Binchotane houtskool, die in Azië al generaties lang met succes wordt toegepast.

Groothandel Nordics bamboe tandenborstels van Nederland en België

Bij een ‘groen‘ retailconcept verdient Nordics met z’n bamboe tandenborstels en natuurlijke (whitening) tandpasta’s een prominente plek! Wil je meer weten wat Yaviva en Nordics kunnen doen voor jouw concept? Yaviva is de exclusieve distributeur / groothandel van Nordics natuurlijke mondverzorgingsproducten van Nederland, België en Luxemburg. Heb je nog geen account? Maak er dan hier eentje aan. Heb je vragen? info@yaviva.nl of bel ons: 0343-755287

groothandel nordics bamboo tandenborstels

Een greep uit de collectie van Nordics

Distributeur Nordics bamboe rietjes, kindertandpasta en plasticvrije wattenstaafjes
Distributeur groothandel Nordics tandpasta met fluoride
Distributeur groothandel Nordics tandpasta met fluoride
Distributeur Nordics bamboe rietjes, kindertandpasta en plasticvrije wattenstaafjes
Distributeur Nordics bamboe rietjes, kindertandpasta en plasticvrije wattenstaafjes
Distributeur Nordics bamboe rietjes, kindertandpasta en plasticvrije wattenstaafjes
Nordics 100% natuurlijke tandpasta
Nordics bamboo tandenborstels
Nordics bamboo tandenborstels