Groothandel distributeur oplossing huidproblemen

Indemne: natuurlijke oplossingen voor huidproblemen

Indemne: natuurlijke oplossingen voor huidproblemen. No-nonsense producten die met veel liefde en zorg speciaal zijn ontwikkeld voor jouw gevoelige of geïrriteerde (probleem)huid. Heb je alles al geprobeerd en drijft je huid je tot wanhoop? Indemne biedt de oplossing!

Speciaal ontwikkeld voor de overgevoelige huid, psoriasis, striae, acne en eczeem. Ontdek de natuurlijke aanpak van Indemne. 

De oprichter van Indemne liep zelf jaren lang rond met huidproblemen. Jeuk dreef haar tot waanzin en commerciële merken deden haar overgevoelige huid meer kwaad dan goed. Tot ze besloot het heft in eigen hand te nemen en zelf onderzoek te doen naar de werking van plantaardige oliën, met succes! Indemne gelooft in de kracht van de natuur en combineert de juiste essentiële oliën met de juiste dosis aan kennis, zodat deze samen zorgen voor comfort en een gezonde, mooie huid.

Of je probleem nu klein is of de zorgen heel groot, of de klachten acuut zijn of chronisch, Indemne biedt een oplossing op maat.

De producten van Indemne

We zeiden het al; no-nonsense. Kant-en-klare treatments voor een volledige verzorging van je overgevoelige huid. Niet alleen hydraterende producten die je huid en hoofdhuid beschermen en kalmeren, maar ook producten om je huid en haar te reinigen. Alleen een perfect gereinigde huid kan een crème immers volledig in zich opnemen en zo profiteren van alle werkzame stoffen. Indemne heeft ook producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de gevoelige huid van kinderen.

Veel producten van Indemne zijn alles-kunners; we hebben de werking en de mogelijkheden tot het gebruik ervan duidelijk uiteengezet. Wanneer je Indemne gaat gebruiken, houd dan altijd rekening met de cyclus van de celvernieuwing. Je huid is niet in één dag overgevoelig of geïrriteerd geraakt, en zal dus ook niet in één dag genezen. Geef een product zeker een maand de tijd om resultaat te boeken. Naast het gebruik van de juiste producten die passend zijn voor jouw huid, is het ook altijd goed om naar andere factoren te kijken. Vaak speelt een combinatie van factoren namelijk een rol wanneer de huid (over)gevoelig is of plotseling wordt. (Overmatige) blootstelling van de huid aan heet water, temperatuurschommelingen, vervuilde lucht en rook kunnen de huid irriteren. Daarnaast kan bepaalde voeding, stress en/of medicijngebruik ook van grote invloed zijn op de conditie van je huid.

Wanneer je op zoek bent naar natuurlijke cosmetica om jouw gevoelige of probleemhuid te verzorgen, verdiep je dan zeker eens in het merk Indemne. Wij hebben hier alle producten voor je op een rij gezet, zodat je in een handomdraai kunt zien of deze producten goed bij je passen. 

Indemne werd opgericht door de Française Christine Simon. Toen zij jonger was, had zij veel problemen met haar eigen huid, en al gauw werd haar duidelijk dat middeltjes die zij van de dokter voorgeschreven kreeg, allemaal vrij agressief waren en in feite niets deden aan de oorzaak van haar probleem. Dat was dan ook het moment waarop zij zich ging verdiepen in essentiële oliën. Zij ontdekte dat door het gebruik van deze oliën cosmeticaproducten daadwerkelijk iets voor de probleemhuid konden doen, en de huid dus gezonder konden maken op de lange termijn.

Indemne heeft producten voor iedereen: mannen en vrouwen van alle leeftijden, die bovendien voor zowel het lichaam als het gezicht gebruikt kunnen worden.

De producten van Indemne kunnen opgedeeld worden in vijf groepen.

Indemne Miss Ella, Eau de genie en Mousaillon zijn stuk voor stuk bedoeld om de huid te reinigen. Of je nu problemen met je huid hebt, of wanneer je huid perfect gezond is, elke dag reinigen is belangrijk. Met Miss Ella verwijder je eenvoudig en op milde wijze make-up en onzuiverheden. Eau de genie kun je daarna gebruiken als een toner. Dit product kalmeert de huid intensief. Voor het wassen van je lichaam en je handen pak je Mousaillon, misschien wel het meest bijzondere product van Indemne. Dit is namelijk een zeep in poedervorm!

Wanneer je huid zeer droog is, maar ook wanneer je last hebt van eczeem of psoriasis, kun je de Indemne Gimme soothing lijn gebruiken. En we zeiden het natuurlijk zojuist al; de lijn kan worden toegepast op zowel het gezicht als het lichaam.

Indemne Gimme clean werd ontwikkeld om de zeer geïrriteerde, jeukende en rode huid te behandelen. De producten kunnen ook gebruikt worden op de hoofdhuid en in het haar, wanneer je last hebt van hoofdroos.

Mannen en vrouwen die last hebben van acne, gebruiken de Indemne Gimme clear om hun huid optimaal te verzorgen. Acne komt niet alleen voor op het gezicht, maar kan helaas ook op het decolleté en zelfs de rug zichtbaar zijn. Het spreekt voor zich dat de Gimme clear producten ook op die plaatsen van het lichaam toegepast kunnen worden.

Tot slot, Indemne Gimme smooth is speciaal ontwikkeld voor de aanpak van cellulite. De producten kunnen gebruikt worden op de billen, de dijen, de armen en de benen en wij raden ten zeerste aan om de treatments te gebruiken in combinatie met de Indemne bubble-in tools. Hiermee wordt de werking namelijk versterkt en zul je ook betere resultaten boeken.

Indemne in een notendop

Zacht en tegelijkertijd toch krachtig.

Kun je de Indemne producten preventief gebruiken?

klik voor het antwoord

Ja! Daar zijn de producten perfect voor.

Neem contact op voor prijsinformatie

Zijn alle ingrediënten van Indemne 100% natuurlijk

Klik hier voor het antwoord

100% (Ja dus)

Neem contact op voor prijsinformatie
groothandel huidproblemen
groothandel huidproblemen

De ingrediënten van Indemne

Het merk werd speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige huid, bijvoorbeeld die met (atopisch) eczeem, geïrriteerde huid of een huid die extreem reageert op allerlei factoren. Dit kunnen interne factoren zijn zoals stress, maar ook externe factoren zoals klimatologische invloeden of het gebruik van bepaalde cosmetica. Juist een gevoelige huid moet met liefde en zorg behandeld worden; de balans moet teruggevonden worden om haar weer gezond, en dus mooi, te krijgen. Alleen een gezonde huid kan alle belangrijke taken voor jou uitvoeren; je huid is er tenslotte om jou te beschermen!

Wat gebruikt Indemne dus niet in haar producten: alcohol omdat dit je huid kan uitdrogen, parabenen of andere chemische toevoegingen die je huid extra kunnen irriteren. Uiteraard worden de producten niet op dieren getest. Bij het ontwikkelen van de verpakkingen is gedacht aan het milieu; er is gebruik gemaakt van recyclebaar materiaal en zij zijn gecertificeerd met het  FSC keurmerk (Forest Stewardship Council), een milieuorganisatie die zich sterk maakt voor verantwoord wereldwijd bosbeheer.

Wat gebruikt Indemne wel in haar producten: kostbare plantenextracten die na onderzoek daadwerkelijk bewezen resultaat opleverden, waarvan zelfs een deel handgeplukt. Op deze manier blijft de kwaliteit gehandhaafd en gaat niets van de kracht verloren. Indemne maakt onder andere gebruik van de volgende ingrediënten:

Cade: een etherische olie met anti-bacteriële eigenschappen.

Palmarose (geranium): een plant die schimmelwerend werkt.

Kamille: heeft een uitermate kalmerende werking op de rode en gevoelige huid. Werkt bovendien verzachtend, anti-septisch en ontstekingsremmend.

Kaneel: om zijn anti-septische eigenschappen.

Citroen: om zijn anti-bacteriële eigenschappen.

Immortelle: stimuleert een gezonde bloedsomloop en kalmeert de huid

Druivenpitolie: werkt als een anti-oxydant die de huid beschermt tegen vrije radicalen, die op hun beurt voor vroegtijdige huidveroudering zorgen.

Hazelnoot: rijk aan vitaminen, heeft een helende werking op de beschadigde huid en is heerlijk op een droge of ouder wordende huid.

Distributeur / groothandel van Indemne in Nederland, België en Luxemburg

Yaviva is de exclusieve distributeur / groothandel van Indemne in Nederland, België en Luxemburg. Heb je nog geen account? Maak er dan hier eentje aan. Heb je vragen? info@yaviva.nl of bel ons: 0343-755287

Een greep uit de collectie van Indemne

Indemne groothandel 4
Indemne groothandel 5
Indemne groothandel 6
Indemne groothandel 7
Indemne groothandel 8
Indemne groothandel 9