Distributeur groothandel biologische thee

Teatox, thee met een doel: “Wij geloven in de kracht én gezondheidsvoordelen van natuurlijke ingrediënten en we zijn er 100% van overtuigd dat mensen zich daadwerkelijk beter gaan voelen door een harmonie tussen lichaam, geest en ziel.

Om dit doel dichter bij te brengen hebben we specifieke producten ontwikkeld die stuk voor stuk bijdragen aan een harmonieuze samenwerking tussen lichaam, geest en ziel.  Door onze theeën dragen we bewust bij aan een gezondere levensstijl op basis van natuurlijke kracht. Maar we weten dat blijvende resultaten lastig te verkrijgen zijn door slechts één drankje – en daarom hebben we verschillende lijnen thee ontwikkeld om je te helpen de balans te vinden in jouw dagelijks leven.

Elke thee is met zorg samengesteld met een helder en specifiek doel en met precies de juiste ingrediënten die voor dit doel nodig zijn. Om de optimale samenstelling te vinden is nauw samengewerkt geweest met wetenschappers, natuurgenezers, voedingsdeskundigen en theedeskundigen.                                                      EU_Organic_Logo_Colour_Version_54x36mm_IsoC

Harmonie tussen lichaam, geest en ziel

Lichaam: Het gevoel van een gezond lichaam heeft een grote invloed op je welzijn. Maar let op, de perfecte balans is niet altijd even gemakkelijk. Daarom heeft Teatox een theelijn ontwikkelt die door speciale melanges gewichtsverlies vergemakkelijkt zonder dat dit programma slechte voedingskeuzes en offers vergt.

Geest: Een heldere geest is een noodzakelijke voorwaarde voor het volledig benutten van je intellectuele potentieel. Teatox heeft een handige ‘toolkit’ ontwikkelt die niet alleen heel effectief is om je geest helderder te krijgen maar ook nog eens geweldig smaakt! Te lekker om niet te drinken.

Ziel: Spanningen kunnen ontstaan om verschillende redenen. Onze manier van leven is snel en hectisch en gecombineerd met een gebrek aan lichaamsbeweging, stress en slechte voeding wordt zo bepaald hoe we ons voelen. Iedereen die eerlijk naar zichzelf kijkt, voelt en weet dit. Soms zit de oplossing in een klein hoekje. Ervaar zelf hoe een klein momentje van rust (en thee) de spanningen verslaan, zodat je beter gewapend bent tegen deze hectische wereld.

teatox display

De oprichters van Teatox

Michael en Felix, beiden geboren in Duitsland, zijn al vrienden zolang zij zich kunnen herinneren. Ze ontdekten hun belangstelling voor thee in Azië. In Duitsland, waar de theecultuur nooit erg ontwikkeld is en waar de theezakjes als oubollig werden gezien, gingen de twee vrienden op zoek naar nieuwe thee melanges. Later, toen Michael in Taiwan studeerde, kreeg hij de kans om zich te verdiepen in de traditionele cultuur van de Aziatische thee en natuurlijke effecten van thee. Felix was intussen in Argentinië, waar hij wakker werd gehouden met Matcha thee.

Diep onder de indruk van de veelzijdigheid, wat thee kan betekenen (o.a. door de bijbehorende rituelen en voorbereidingen), besloten de twee vrienden om na hun afstuderen een theemerk op de markt te brengen. Dit moest een thee worden met verschillende krachtige effecten en waarvan de geuren, de smaak én de werking een feest is. Dit moest een thee worden die voldoet aan de hoogste biologische standaarden én het moest een thee zijn die de harmonie versterkt tussen lichaam, ziel en geest.

Het resultaat is TEATOX en het merk staat dan ook voor hoge kwaliteit biologische theeën met ieder zijn eigen specifieke werkingen.

Voor welke thee ga jij vandaag?

Groothandel Teatox biologische thee van Nederland en België

Wil je meer weten? Proeven, voelen en ruiken? We hebben een prachtige showroom waar verre weg de meeste producten te zien en te proberen zijn. En naast Teatox hebben we nog 24 andere natuurlijke cosmeticamerken. We zijn niet voor niets dé groothandel biologische thee van teatox én 24 andere merken ? Yaviva is de  exclusieve distributeur / groothandel van Teatox van Nederland, België en Luxemburg. Heb je nog geen account? Maak er dan hier eentje aan. Heb je vragen? info@yaviva.nl of bel ons: 0343-755287

Een greep uit de collectie van Teatox

teatox-09-thermogo-rosegold_wbox
Teatox-fresh-focus-teabag-los
Groothandel distributeur verdeler teatox
Groothandel distributeur verdeler teatox
Groothandel distributeur verdeler teatox
Groothandel distributeur verdeler teatox
Groothandel distributeur verdeler teatox
Groothandel distributeur verdeler teatox
Groothandel distributeur verdeler teatox
Groothandel distributeur verdeler teatox
Groothandel distributeur verdeler teatox
Groothandel distributeur verdeler teatox