Logo Tasty Skincare 2

Tasty Skincare: alle ingrediënten in onze producten komen rechtstreeks uit de natuur. Verder geen fratsen. Alleen natuurlijke kracht. Beloofd is beloofd.

De natuur is oneindig wijs. En krachtig!

Tasty Skincare gelooft niet in het verbeteren van de natuur. Want iets wat ‘van nature’ al zo krachtig is hoef je niet te verbeteren. Je kunt die kracht natuurlijk wel gebruiken. En voor het juiste gebruik heb je kennis nodig. Dus geloven ze wel in kennis over de natuur om zo te komen tot een pure, eerlijke, 100% biologische en eetbare huidverzorgingslijn. Pure natuurlijke kracht gemaakt door de natuur … speciaal voor jou … in een flesje.

It also tastes good: Tasty Skincare gelooft dat wat je op je huid en in je haar gebruikt, je ook zou moeten kunnen eten. Uiteindelijk komt dit ook in je lichaam terecht. Proef dus gerust! Alle producten zijn gewoon te gebruiken als (bijvoorbeeld) slaolie of als extra boost door je smoothie. Tasty Skin Care staat voor supergezonde voeding … voor je huid.

Tasty Skincare in een notendop

Inderdaad, je leest het goed. Alle producten van Tasty Skincare zijn 100% eetbaar. Proef het dus gerust!
Tasty Skincare is ’the serum company’. Een serum gebruik je onder een dag- of nachtcrème zodat iedereen, onafhankelijk van de gebruikte crème’ de Tasty Skincare serums kan gebruiken
Alle producten van Tasty Skincare zijn biologisch gecertificeerd én van de aller hoogste kwaliteit (Binnen de biologisch gecertificeerde oliën zit namelijk ook weer een verschil in kwaliteit)
Leuk om te weten. Tasty Skincare is geboren in … jawel, Nederland.
Uniek in Nederland: kokosolie en palmolie van de aller allerhoogste kwaliteit in zeer handige hersluitbare ‘zakjes’.

Uit hoeveel producten bestaat de Tasty Skincare lijn?

klik voor het antwoord

12 producten

Neem contact op voor prijsinformatie

Zijn alle producten van Tasty Skincare EETBAAR?

Klik hier voor het antwoord

Yep! 100% van alle Tasty Skincare producten zijn eetbaar!

Neem contact op voor prijsinformatie

Een greep uit de collectie van Tasty Skincare

Tasty Skincare cactusvijgolie
Tasty Skincare cactusvijgolie + Chiazaad 30ml
Tasty Skincare Lip Serum dop