Nordics teeth whitener

Nordics carbon whitening

Nordics carbon whitening is  zakelijk te verkrijgen bij dé distributeur/groothandel in ECO cosmetica: Yaviva. … Witte tanden, maar dan wel op een veilige en pijnloze manier? Steeds meer mensen zien van professionele bleekbehandelingen bij hun tandarts af omdat de chemicaliën die hiervoor gebruikt worden toch helemaal niet zo veilig blijken te zijn. Witte(re) tanden behoren echter zeker wel tot de mogelijkheden, met de natuurlijke Nordics carbon whitening tandpasta, whitening poeder en whitening tandenborstel.

Nordics carbon whitening is een tandpasta en en poeder. De zwarte kleur ervan is te danken aan de houtskool, die voor het whitening effect op de tanden zorgt. Mogelijk is het poetsen met poeder even wennen, maar in feite is het niet heel anders dan het gebruik van een normale tandpasta. Veiliger, beter en natuurlijk is het daarentegen wel!

Houtskool poeder, tandpasta en tandenborstel

Het actieve bestanddeel in de Nordics carbon whitening tandpasta is houtskool verkregen uit kokosnootbomen. Deze houtskool heeft een speciaal proces ondergaan zodat het polijstende en daadwerkelijk witmakende effect op de tanden optimaal is.

De voordelen van poetsen met Nordics carbon whitening

Nordics belooft meer dan alleen maar witte tanden. En dat is maar goed ook, want een gezonde mond begint natuurlijk met gezond tandvlees en sterke tanden. De tandpasta houdt de mondflora in balans, voorkomt verkleuringen van de tanden en de opeenhoping van tandplak, zodat gaatjes voorkomen worden.

Veilig en pijnvrij witte tanden met Nordics carbon whitening

Het resultaat van poetsen met Nordics carbon whitening zal na twee tot drie weken twee maal daags poetsen zichtbaar zijn. De verpakking is goed voor 120 poetsbeurten, wat betekent dat je voor twee maanden genoeg hebt. Waar bij reguliere bleekbehandelingen vaak agressieve chemicaliën toegepast worden, is de formule van Nordics 100% natuurlijk. Dit betekent dat het poetsen met de Nordics carbon whitener geheel veilig is voor de tanden, het tandvlees en de gezondheid.

Uiteraard is het poetsen gegarandeerd pijnvrij!

Klik hier voor meer info over de Nordics 100% natuurlijke bamboo tandenborstels, wattenstaafjes, rietjes en flosdraad.

Yaviva is exclusieve distributeur en groothandel van Nordics in Nederland, België en Luxemburg

Yaviva is de exclusieve distributeur / groothandel van Nordics carbon whitening in Nederland, België en Luxemburg. Heb je nog geen account? Maak er dan hier eentje aan. Heb je vragen? info@yaviva.nl of bel ons: 0343-755287.

Nordics bamboo tandenborstels - afbreekbare perfectie

Een greep uit de collectie van Nordics Carbon Whitening

Nordics carbon whitening distributeur
distributeur groothandel Nordics 100% natuurlijke tandpasta
groothandel distributeur Nordics 100% natuurlijke tandpasta
groothandel distributeur Nordics 100% natuurlijke tandpasta
groothandel distributeur Nordics 100% natuurlijke tandpasta
groothandel distributeur Nordics 100% natuurlijke tandpasta