Lovea

Lovea BIO: gecertificeerd biologische zonnecosmetica en zonnebrand met natuurlijke, minerale bescherming tegen UV- straling. Met de vaak verontrustende berichtgeving rondom chemicaliën in conventionele zoncosmetica, neemt de vraag naar hoogwaardige en vooral veilige zonneproducten toe.

Nieuw op de Nederlandse markt is de van oorsprong Franse, biologische zonnelijn van LOVEA BIO. Deze natuurlijke, minerale zonnebrand producten met bescherming tegen UV- straling staan garant voor veilig en gezond bruinen en genieten van alle goede eigenschappen van de zon!

De producten van LOVEA BIO veroorzaken GEEN witte waas, bevatten uitsluitend natuurlijke, minerale filters en dito verzorgende ingrediënten. Met name de recente aandacht die minerale filters krijgen in de media zorgt voor de grote groei in de vraag naar natuurlijke zonnebrand middelen. Alle formules zijn vrij van parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums.

Lovea. Een natuurlijke keuze!

Lovea Nature: Pure huid en haarverzorgingsproducten met een heerlijke crèmige textuur. Minimaal 95% natuurlijke ingrediënten en vrij van vele ‘nasties’ zoals parabenen, fenoxyethanol, PEG, kleurstoffen of synthetische geurstoffen. Oh ja, de geuren moet je echt geroken hebben – hemels!

Ook in Nederland mogen we nu genieten van de nieuwe Lovea Nature lijn: pure, natuurlijke en sensuele verzorgingsproducten, heerlijk zacht, mild én crèmig. De geuren zijn goddelijk! En de prijs? Die is ronduit betaalbaar.

groothandel Lovea producten

Wat is het hoofdingrediënt van de natuurlijke minerale zonnefilter in de Lovea zonneproducten?

klik voor het antwoord

Titaandioxide (een puur natuurlijk mineraal)

Neem contact op voor prijsinformatie

In welk land zijn 'normale' zonneproducten verboden

Klik hier voor het antwoord

Australië (rguliere zonneproducten zijn mede verantwoordelijk voor het afsterven van het koraal)

Neem contact op voor prijsinformatie

Een greep uit de collectie van Lovea

Distributeur Lovea
Groothandel Lovea
groothandel Lovea
groothandel Lovea
groothandel Lovea
groothandel Lovea
groothandel Lovea
groothandel Lovea
groothandel Lovea