Nieuwegein, 16 april 2015

Yaviva, de nieuwe groothandel in eco cosmetica lanceert een bijzonder nieuw merk: Boho Cosmetics. Duurzame en natuurlijke make-up in boho syle, met sprekende kleuren geïnspireerd op de bekende Boho look. Boho Cosmetics biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding, waardoor de make-up voor een brede doelgroep interessant en betaalbaar is.

BOHO-NATUURLIJKE-lipstick

BOHO-NATUURLIJKE-lipstick

Het van oorsprong Franse merk Boho Cosmetics haalde de inspiratie voor hun producten uit de jaren ’60, waarin flower power de hoofdrol speelde. Deze stijl werd gekenmerkt door kleurrijke patronen, bloemen in het haar, vrijheid, blijheid en samenleven met de natuur. Met natuurlijke make-up in sprekende kleuren het allermooiste in jezelf naar boven halen. Dat is de gedachte achter dit nieuwe cosmetica merk.

Boho style

Het assortiment van Boho Cosmetics is zeer uitgebreid. De make-up is verkrijgbaar in alle mogelijke kleurnuances. Voor elke stijl, stemming en gelegenheid kan hier de perfecte make-up gevonden worden. Draag make-up in één kleurtint of combineer naar eigen inzicht. Alles mag! Het assortiment bevat tevens handige accessoires waarmee de make-up feilloos aangebracht kan worden. Daarnaast zijn er drie unieke parfums die perfect passen bij de Boho style die komende zomer veel te zien zal zijn.

Green style! Happy life! Lucky planet!

De make-up van Boho Cosmetics is puur natuur en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Boho Cosmetics maakt haar producten van natuurlijke ingrediënten en hier worden geen parabenen of siliconen bij gebruikt. Ook worden er geen onnodige toevoegingen gedaan, waardoor de verpakking kleiner is dan bij andere cosmetica. Ook bij het ontwerpen van de verpakking is rekening gehouden met het milieu. De producten worden namelijk zonder doosje geleverd en alle verpakkingen zijn recyclebaar. Uiteraard worden de producten niet op dieren getest. Dit is make-up zoals dat hoort te zijn. Goed voor de huid, goed voor het milieu en laat elke vrouw er geweldig uit zien.

De producten van Boho Cosmetics zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel Bio Amable en SoloBioMooi.

Over Yaviva

Yaviva is een nieuwe groothandel in biologische, verantwoorde en duurzame cosmetica en verzorgingsproducten en heeft dé grote merken op het gebied van eco-cosmetica in haar portefeuille. Denk aan merken als Tasty Skincare, Boho Cosmetics, Santaverde, Indemne, Lavera, NVEY ECO, Lovea Bio, Benecos en Amanprana. De distributeur heeft veel kennis van de markt, traint personeel op verzoek en verzorgt indien gewenst internet workshops. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het voeren van één of meerdere merken kunnen vrijblijvend contact opnemen.

Boho Nagellak 5