• The-Ohm-collection-deo-zonder-aluminium-1
  • The-Ohm-collection-deo-zonder-aluminium-2
  • The-Ohm-collection-deo-zonder-aluminium-3
  • The-Ohm-collection-deo-zonder-aluminium-1

The Ohm Collection

Klik hier voor de mooiste 100% natuurlijke deodorants.

The Ohm Collection, weer zo’n pareltje op het gebied van natuurlijke cosmetica, en dit keer ook nog eentje van Nederlandse bodem. The Ohm Collection denkt net even anders dan anders en dit ‘andere’ vind je terug in de producten.

De eerste productlijn van The Ohm Collection is gelijk een schot in de roos. Fantastische deo’s met fantastische sensuele geuren die echt goed werken en toch 100% natuurlijk zijn! Geen gewone deodoranten, nee, poederdeodoranten. Die niet alleen heel effectief werken zonder aluminium maar ook nog eens goed en heilzaam (!) voor je zijn. The Ohm Collection heeft een poederdeodorant ontwikkeld op basis van natriumbicarbonaat (ook wel zuiveringszout of bakingsoda genoemd) gecombineerd met de meest sensuele geuren van de meest hoogwaardige essentiële oliën ter wereld.

Maar the Ohm Collection gaat verder. Met een briljante dag- en nachtcrème, een 100% natuurlijke zonnecrème én een lijn intelligente parfums/geuren wordt de collectie steeds mooier.

De Werking van een Poederdeo

Kijk ook eens naar dit alternatief van the Ohm Collection: We Love the Planet.

Langs je oksels lopen verschillende lymfebanen. Deze banen lopen van en naar de borst en deze wil je niet onnodig belasten. The Ohm Collection maakt uitsluitend gebruik van ingrediënten die het lichaam ondersteunen in plaats van de lymfklieren te vervuilen of af te sluiten.

Dit komt door de alkaliserende werking van natriumbicarbonaat op transpiratie waardoor je lichaam de hele dag fris blijft. De deodorant op poederbasis ondersteunt het lichaamseigen proces. Vergelijk het met een Alkalisch dieet waarbij je verzurende voedingsmiddelen zoals vlees, tarwe, (scherpe) kazen vermijd. Deze voedingsmiddelen zijn zuurvormend en daarmee (mede-)veroorzaker van de bekende transpiratiegeur.

The bottom line: Het is even wennen, het blijft tenslotte een poeder, maar daarna wil je echt niet meer anders. Geen excuses meer dus om reguliere deo’s te blijven gebruiken. De Ohm Deodorant doet gewoon wat ‘ie belooft!

The Ohm Collection in een notendop

Het is een poeder deo!
Je doet er namelijk erg lang mee
The Ohm Collection in jouw winkel? Neem contact op voor de mogelijkheden
Een verschil tussen dag en nacht!

Wat is het hoofdingrediënt van de poederdeo's?

klik voor het antwoord

natriumbicarbonaat (ook wel zuiveringszout of baking soda genoemd)

Neem contact op voor prijsinformatie

Fabriceert the Ohm Collection alleen maar Deo's?

Klik hier voor het antwoord

Nee hoor. Een dag- en een nachtcrème. En vergeet de zonnecrime niet.

Neem contact op voor prijsinformatie

Natuurlijke dagcrème, nachtcrème en zonnecrème

The Ohm Collection Crème Couture Dag

Crème Couture Dag beschermt en voedt de huid de hele dag. De unieke formule zorgt er voor dat de crème snel intrekt terwijl de actieve ingrediënten hun werk kunnen doen. Rijke extracten van framboos, granaatappel, spirulina en rozemarijn stimuleren de doorbloeding en stofwisseling van de huid en voorzien de huid van krachtige anti-oxidanten die helpen om het huidverouderingsproces te vertragen. Crème Couture bevat zeoliet, een 100% natuurlijk & bijzonder vulkanisch kleimineraal, dat honderdduizenden jaren geleden is ontstaan, doordat vulkanische aswolken terecht kwamen in zouthoudend water uit zeeën en meren. Door de interactie tussen het zout en het vulkanisch as ontstond op de bodem de kleilaag genaamd Zeoliet. Zeoliet heeft een sterk absorberend vermogen waarmee het gifstoffen bindt, neutraliseert en de huid helpt te beschermen tegen klimaatinvloeden en straling. De dagversie van Crème Couture kan door de egale, zachte finish goed worden gebruikt als basis voor make-up.

The Ohm Collection Crème Couture Nacht

Crème Couture Nacht is met haar ontspannende en herstellende eigenschappen speciaal bedoeld ter ondersteuning van het natuurlijke nachtelijke regeneratieproces. Crème Couture Nacht bevat krachtige nigella- en laurierolie die de huid beschermen tegen onzuiverheden en lysine dat de weerstand van de huid verhoogt. Ook bevat de creme zilver dat bekend staat om zijn sterke beschermende eigenschappen tegen invloeden van buitenaf. Het ontspanningsmineraal magnesium is in deze crème verwerkt vanwege haar rimpel bestrijdende en weerstand verhogende werking. Een prettige, volle crème die de geïrriteerde en gestreste huid tot rust brengt, het vochtgehalte herstelt en fijne lijntjes helpt te vervagen.

De Crème Couture is, zoals je van The Ohm gewend bent, volledig natuurlijk en bevat geen synthetische stoffen zoals synthetisch parfum, musk verbindingen, siliconen, parabenen en andere ongewenste ingrediënten. De dagcrème bestaat voor 75% uit biologisch gecertificeerde ingrediënten, de nachtcrème voor 91%. Crème Couture is verpakt in luchtdichte pompflacons, waardoor er geen oxidatie optreedt en er dus geen synthetische conserveringsmiddelen nodig zijn.

The Ohm Collection 100% natuurlijke & verzorgende zonnebrand lotion

Sun Safe is de eerste, echt verzorgende en beschermende zonnebrandlotion. Na jaren van onderzoek en ontwikkeling hebben we een manier gevonden om water en olie te mengen met enkel en alleen natuurlijke ingrediënten. Het resultaat is Sun safe.

  • De zonnebrand lotion die je huid verzorgt
  • Bevat geen chemische of synthetische stoffen
  • Handgemaakt, met respect voor mens, dier en natuur
  • Laat geen witte waas achter en trekt goed in

Veilige bescherming

The Ohm Collections’s Sun Safe lotion met SPF 15 verzorgt en helpt bij het beschermen van de huid tegen zonnestralen terwijl de actieve ingrediënten de huid voeden. Zo behoud je een zachte en gehydrateerde huid en een natuurlijk kleurtje, ook niet onbelangrijk. Sun Safe lotion is 100% natuurlijk en veilig.

Zon bewust

De zon is krachtig en we weten wat voor schade deze kan aanrichten, maar het is ook een bron die ons kan helpen bij onze zoektocht naar gezondheid. Inzicht in onze relatie met de aarde en de zon kan meer energie, vitaliteit en vreugde bieden. We willen allemaal genieten van de heerlijke warme stralen van de zon. Laten we er bewust van genieten in alle goedheid en dit op een natuurlijke manier doen.

Bescherm jezelf

Een van de meest effectieve en onschadelijke manieren om je huid te beschermen tegen de zon is het bedekken van je huid door het dragen van kleding. Ook is het heel belangrijk om langzaam te wennen aan de zon, je lichaam maakt dan het bruine pigment melanine aan in de huid, en dat is een natuurlijke bescherming tegen UV straling. Als laatste is het als bij zoveel aspecten van onze gezondheid, belangrijk om gezonde voeding te eten, wat van invloed is op hoe makkelijk we verbranden.

THE OHM essence Sacred Frankincense
Groothandel Boho natuurlijke mascara
Groothandel Boho natuurlijke lippenpotlood
groothandel Boho natuurlijke lipgloss
Groothandel Boho minerale make-up poeder
Groothandel Boho natuurlijke make-up brush
Groothandel Boho natuurlijke nagellak
The Ohm Essence Royal Hawaiian Sandalwood
the ohm Collection No Sweat Display