• Salt of the Earth deodorant groothandel

Salt of the Earth deodorant. De consument van nu heeft steeds meer kennis en toegang tot belangrijke informatie die betrekking heeft op hun gezondheid. Het is dus logisch dat men steeds kritischer kijkt naar de producten die geconsumeerd worden. Het gaat al lang niet meer alleen om gezond eten en drinken, maar ook om betere, duurzame en veiligere producten voor in de badkamer. Deodorant is een goed voorbeeld van een alledaags product dat door vrijwel iedereen gebruikt wordt, maar wat de laatste jaren nogal in opspraak gekomen is. Want zijn reguliere deodorants eigenlijk wel zo natuurlijk en goed?

Een natuurlijk alternatief

Nee dus, is daarop het antwoord. Dat reguliere deodorants de gevoelige huid onder de oksel vaak irriteren, is natuurlijk iets wat mensen zelf al merken. Er is echter meer slecht nieuws, want ingrediënten die voor de ontwikkeling van dit soort deodorants gebruikt worden, blijken gevaren op te kunnen leveren voor de gezondheid. Niemand natuurlijk, die hierop zit te wachten. Gelukkig zijn er inmiddels bijzonder effectieve en betaalbare natuurlijke varianten. Wij introduceren dan ook graag Salt of the earth in ons assortiment.

De filosofie van Salt of the Earth deodorant

Een nieuwe generatie Salt of the Earth deodorants! Gebruiksvriendelijke, veilige en natuurlijke formules voor iedereen, waarmee je geen concessies hoeft te doen. Niet alleen de ingrediënten zijn natuurlijk, ook staat het begrip duurzaamheid hoog in het vaandel wanneer er wordt gekeken naar de verpakkingen en de distributie van de producten.

Potassium alum (een deodorant zonder aluminium)

Een deodorant word natuurlijk in de eerste plaats gebruikt om ongewenste geurtjes tegen te gaan. Er moet dus ‘iets’ in een deodorant zitten dat daadwerkelijk effectief werkt. Waar dit middel in reguliere deo’s vaak aluminiumzout is, is voor de producten van Salt of the earth gekozen voor Potassium alum. Een mineraal zout dat al generaties lang in Azië wordt toegepast als natuurlijke deodorant. Dit minerale zout vormt een heel dun laagje op de huid en hierdoor wordt de gevreesde zweetgeur voorkomen. De Salt of the Earth deodorant bevatten geen chemische toevoegingen die de huid kunnen irriteren of de gezondheid schade kunnen aanbrengen op welke manier dan ook. De producten zijn dus geheel vrij van parabenen, alcohol, drijfgassen, minerale oliën, triclosan en aluminium chloorhydraat.

Salt of the Earth deodorant is Vegan

Het gehele assortiment van Salt of the earth is dierproefvrij en bovendien zijn alle producten ook vegan.

Salt of the Earth deodorant

De producten van Salt of the Earth

Het allereerste product van Salt of the earth was de classic stick; een geurloze uni-sex deodorant. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met een classic spray, maar ook geurende producten, een speciale variant voor de man en het merk heeft zelfs een voeten deodorant. Ideaal om kennis te maken met het merk, maar ook zeer geschikt om mee te nemen in de handtas, zijn de travelsize formaten.

Yaviva is dé groothandel in ECO cosmetica, dus ook van Salt of the Earth deordorant. Neem snel contact op om meer te leren over de mogelijkheden hoe Salt of the Earth ook jouw concept kan versterken.

Een greep uit de collectie Salt of the Earth

Salt of the Earth deodorant
Salt of the Earth groothandel
Salt of the Earth deodorant
Salt of the Earth deodorant
Salt of the Earth deodorant
Salt of the Earth deodorant groothandel
Salt of the Earth deodorant groothandel
Salt of the Earth deodorant groothandel
Salt of the Earth deodorant groothandel