Groothandel Lavera

yaviva is ditributeur groothandel Lavera biologische gecertificeerde make-up, huidverzorging en lichaamsverzorging. Voor vrouwen, mannen kind én baby, kortom Lavera is hét ECO cosmeticamerk voor het hele gezin.

Shampoos, conditioners, make-up, huidverzoirging voor iedereen, een mannenlijn, zonnelijn, lichaamsverzorging, mondverzorging … kortom, Lavera heeft alles in huis!

Wie kent Lavera niet? Met ruim 250 producten en negen verzorgings-lijnen biedt Lavera de ideale lichaamsverzorging voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid. De producten van Lavera verzorgen intensief en versterken je natuurlijke schoonheid.  De pure producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn. Ook de geuren zijn 100% natuurlijk.

Er worden géén synthetische conserveringsmiddelen, geurstoffen of aroma’s gebruikt.

Producten zoals de natuur ze bedoeld heeft.

Distributeur Lavera huidverzorging

Lavera in een notendop

Sinds Lavera bestaat, telt er voor ons maar één ding: het produceren van pure natuurcosmetica. We oriënteren ons hierbij op de richtlijnen van Natrue
Bij het maken van alle producten staat de gevoeligheid van de huid centraal. Daarnaast heeft Lavera een complete verzorgingslijn voor mensen met een allergische reagerende huid. Om de zachtheid van de producten te testen, worden alle producten getest op vrijwillige proefpersonen.
Het is voor ons heel belangrijk dat we pure producten aanbieden, die aantoonbaar werken. We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de producten en op zoek naar nóg werkzamere ingrediënten. Daarom gebruiken we bijvoorbeeld plantaardige liposomen voor meetbare hersteleffecten en hydraterende hyaluronzuren die de huid merkbaar tegen uitdroging beschermen.
Al vanaf het begin zoeken we bij Lavera steed naar nieuwe, innovatieve wegen. We waren wereldwijd bijvoorbeeld de eerste, die een 100% minerale zonbescherming introduceerden. En onze zonnebrandsprays waren de eersten die volgens de strenge richtlijnen van de BDIH gecertificeerd werden.
Onafhankelijke testpersonen en jury’s kunnen het beste de kwaliteit van een product beoordelen. We zijn er blij mee dat Lavera al meer dan 350 keer het oordeel “goed” en “zeer goed” kreeg in het toonaangevende Duitse consumentenblad “Ökotest” (stand: oktober 2008).
Op ’s werelds grootste beurs voor natuurvoeding en non-food, de BioFach, zijn de producten van Lavera al jaren nadrukkelijk aanwezig: in 2001 won de trendy lipgloss uit de “Trend sensitiv-lijn” de eerste prijs. In 2002 ontving de “Sun sensitiv Family-Sun Spray” de tweede prijs. In 2003 won de “Kids Sun Spray” de eerste prijs en was er een speciale prijs voor de “Sun sensitiv” zelfbruiner. In 2004 kreeg de concealer (camouflage-fluid) uit de “Trend sensitiv”-lijn een speciale aanbeveling van de jury en 2005 voor de Body SPA Bodylotion Vanille-Kokos. In 2008 kreeg de lippenbalsem “soft bronze” een speciale aanbeveling van de jury.
Tegenwoordig vindt 45% van alle cosmeticagebruikers dat hun huid (zeer) gevoelig is. Daarom kan het voorkomen dat zelfs de natuurlijke huidverzorging van Lavera toch aanleiding geeft tot irritaties. Als je huid overgevoelig reageert op een Lavera-product, kun je het product ruilen of retourneren. Wij willen je graag adviseren welk product wel geschikt zou kunnen zijn en willen je het product vergoeden via je verkooppunt.

Een greep uit de collectie van Lavera

Distributeur Lavera natuurlijke make-up
Distributeur Lavera natuurlijke make-up
Distributeur Lavera natuurlijke make-up
Distributeur groothandel Lavera natuurlijke shampoo
Distributeur groothandel Lavera natuurlijke huidverzorging
groothandel Lavera mannen cosmetica
groothandel Lavera mannen cosmetica
groothandel distributeur lavera natuurlijke verzorging baby en kind
groothandel distributeur lavera natuurlijke verzorging baby en kind
Distributeur Lavera natuurlijke make-up
Distributeur Lavera natuurlijke make-up
Distributeur Lavera natuurlijke make-up
Distributeur Lavera natuurlijke make-up
Groothandel Lavera natuurlijke make-up
Groothandel Lavera natuurlijke make-up