Benecos

Benecos 2018-09-13T15:29:53+00:00
distributeur Benecos make-up

Distributeur benecos voor de professional, retail en e-tail. Überhippe biologisch gecertificeerde make-up van Duitse bodem met een ongelofelijke prijs-kwaliteit verhouding.

Benecos: eindelijk is biologische make-up en verzorging betaalbaar!

Lange tijd dachten we dat eco en biologisch goed is voor mens en aarde, maar dat het slechts bereikbaar was voor de ‘happy few’. Lange tijd dachten we dat eco-make-up geen kleur kon hebben, en dat het duur of zelfs onbetaalbaar zou zijn. Maar nu is er Benecos, het snelst groeiende natuurlijke cosmeticamerk van Europa! De missie van Benecos? Een hippe en frisse wind door het land van biologische cosmetica. Benecos timmert hard op weg om haar missie te halen. Een prachtig en zeer uitgebreid assortiment vol verzorgende biologische ingrediënten en prachtige, trendy kleuren en natuurlijk niet op dieren getest.

Benecos is een mooi, hip en trendy merk met iets extra’s. En dat ‘extra’s is biologisch. Benecos is chique en biedt je natuurlijke schoonheid. Benecos heeft een enorme hoeveelheid mooie sprekende kleuren in producten van lipstick tot nagellak en van foundation tot blusher. Kleuren die je opfleuren, je blij maken en een plezier zijn om elke dag opnieuw te gebruiken. Benecos staat garant voor een mooi begin van de dag.

Benecos make-up is betaalbare biologisch gecertificeerde make-up zonder parabenen en andere ‘troep’ en natuurlijk dierproefvrij. 

Nieuw van Benecos: Natural Care, een mannenlijn en nieuwe display’s!

Distributeur en importeur bencos
Distributeur en importeur bencos
Distributeur Benecos

NIEUW van Benecos: gezichts en lichaamsverzorging. Natuurlijke dagelijkse verzorging met Benecos: douchegel, shampoo, body cream, dagcreme, handcreme, etc. Benecos blijft trouw aan haar missie: deze nieuwe lijn is biologisch, hip, goed, gezond, fantastisch en zeer, maar dan ook zeer betaalbaar.

En voor de mannen …

Verder heeft Benecos een heerlijke (en ook alweer betaalbare) mannenlijn uitgebracht. Deze mannenlijn bestaat uit een 3 in 1 bodywash, aftershave balm, DEO spray en een baard olie. Het spreekt voor zich dat deze ECO mannenlijn heerlijk ruikt; stoer, mannelijk en fris. 

De display’s …

Zonder display’s geen verkoop. Dit geldt zeker voor make-up. De 995 (grote staande display) en de 993 (de grote ligende display) zijn recent vernieuwd. De 965 is specifiek voor de salon, kapper en kleine retailer ontwikkeld. Betaalbaar en toch voer je alle bestsellers. En vergeet de mannen-display niet. zeg nou zelf, deze display staat toch fantastisch in een echte barbershop?

Biologische huidverzorging en cosmetica is vanaf nu ECHT betaalbaar. 

Distributeur Benecos. Yaviva!

Yaviva is dé distributeur als het gaat om 100% natuurlijke huidverzorging, haarverzorging én make-up. Maar met de komst van Benecos natuurlijke make-up en verzorging  is Yaviva nu ook dé importeur en distributeur Benecos van zeer betaalbare 100% natuurlijke make-up en verzorging.

Klik hier voor alle Benecos producten! Kun je nog niet inloggen? Schrijf je nu hier in en na goedkeuring heb je toegang tot beeldmateriaal, voorraden en natuurlijk de prijzen van al onze merken

Een greep uit de collectie van Benecos

Distributeur benecos
Distributeur benecos
Distributeur benecos
Distributeur benecos
importeur benecos
importeur benecos
importeur benecos
importeur benecos